Soru Windows 11 mi windows 10 mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eyllul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eyllul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni laptop aldim ve windows 11 mi yoksa windows 10 mu kursam emin olamadim. Oneriniz nedir? Bi de en kolay nasil kurabilirim?

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,247
Windows 11 kurun daha günceldir.

Herhangi bir bilgisayarla Windows 11 indir yazıp resmi siteden indirip kurabilirsiniz. Bir tane flash diske ihtiyacınız olacak sonrasında kurulumu yapabilirsiniz. Öncesinde videosunu izleyin faydalı olacaktır.

Eyllul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 11 kurun daha günceldir.

Herhangi bir bilgisayarla Windows 11 indir yazıp resmi siteden indirip kurabilirsiniz. Bir tane flash diske ihtiyacınız olacak sonrasında kurulumu yapabilirsiniz. Öncesinde videosunu izleyin faydalı olacaktır.
Peki trendyoldan alacagim bir lisans ileride bana sıkıntı çıkarır mi? Bi de sanirim aldigimizda 2 turlu oluyomus. Biri anajarta isleniyomus digeri de islenmiyomus surekli kullanilabiliyomus. Hangisini almami onerirsiniz?

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,247
Orasını bilmiyorum kendim kullanmadım hiç. Ama satın alacağınızda sorun olacağını sanmıyorum arkadaşım almıştı zamanında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orasını bilmiyorum kendim kullanmadım hiç. Ama satın alacağınızda sorun olacağını sanmıyorum arkadaşım almıştı zamanında.