REAPERCAME
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Laptop kullanıyorum Windows 11 için işlemcim hariç bütün gereksinimler tamam işlemcim i5 7300 hq laptop ta verimli şekilde kullanabilir miyim?
11 kullanabilirsinlaptop kullanıyorum windows 11 için işlemcim hariç bütün gereksinimler tamam işlemcim i5 7300 hq laptop ta verimli şekilde kullanabilir miyim
daha önce beta üzerinden deneyimlemiştim fakat hataları ve bugları fazlasıyla can sıkıcıydı şuan nasıl bilgin var mı11 kullanabilirsin
En son monster laptop ta kullanmıştım bir sorun görmedim beta olduğu için sorunlarla karşılaşmış olabilirsin ama bence şuan bir sorunu yok.daha önce beta üzerinden deneyimlemiştim fakat hataları ve bugları fazlasıyla can sıkıcıydı şuan nasıl bilgin var mı
aynı şekilde bende monster laptop kullanıyorum tavsiyen için teşekkürlerEn son monster laptop ta kullanmıştım bir sorun görmedim beta olduğu için sorunlarla karşılaşmış olabilirsin ama bence şuan bir sorunu yok.
11laptop kullanıyorum windows 11 için işlemcim hariç bütün gereksinimler tamam işlemcim i5 7300 hq laptop ta verimli şekilde kullanabilir miyim
teşekkürler16gb ram varsa kesin kullan. Bug mug kalmadı gibi. Yazın da yeni büyük güncelleme gelecek zaten. Oyunlarda da 5-10fps daha alırsın.
Bence şuanlik win10Laptop kullanıyorum Windows 11 için işlemcim hariç bütün gereksinimler tamam işlemcim i5 7300 hq laptop ta verimli şekilde kullanabilir miyim?