• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Windows 11 çok ram kullanıyor

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
709
Windows 11 beta kullanıyorum insider ile geçtim ets 2 oynarken anlamıştım bir sorun olduğunu çünkü %50 daha az fps veriyordu bilgisayar az önce fark ettim boşta bile 5 gb civarı ram kullanıyormuş tam sürüm çıkınca düzelir mi oyuna 3 gb kalıyor 1080p en yüksekte 50 fps civarı verirdi şuan 25 anca ram az geliyor büyük ihtimalle 3 gb ram yetmez çünkü

Adsız.png

cihazında ekran kartı var sen kadar ram takarsan tak ona göre ayarlar. harici olmasına rağmen ama şuanki değerleri zaten normal. çok fazla kullanmıyor.

Windows 11 beta kullanıyorum insider ile geçtim ets 2 oynarken anlamıştım bir sorun olduğunu çünkü %50 daha az fps veriyordu bilgisayar az önce fark ettim boşta bile 5 gb civarı ram kullanıyormuş tam sürüm çıkınca düzelir mi oyuna 3 gb kalıyor 1080p en yüksekte 50 fps civarı verirdi şuan 25 anca ram az geliyor büyük ihtimalle 3 gb ram yetmez çünkü

Ekli dosyayı görüntüle 161217
Henüz beta sürecinde olan bir işletim sistemi, normal görüyorum. Zaten işlemci ve ekran kartınız da pek iyi değil oyun için.

Windows 10'un üstüne direkt inşa edilmiş bir sürüm. Normaldir çok Ram tüketmesi.

Ekli dosyayı görüntüle 161217
kardeşim windows 10 geç :)