BurakCngiiz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Safe boot ile ilgisi yok yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Bende disable ama kullanabiliyorum. Yapman gereken biosunu güncellemek ve sadece tpm 2.0 ın aktif olup olmadığına bakmak.BIOS'undan safe boot'u aktif et nasıl yapacağın anakartının marka ve modeline göre değişir internetten bakabilirsin
Bios güncellediniz mi ?Safe boot etkinleştir yada kapat seçeceği yok ve TMP 2.0 etkin halla aynı hatayı alırıyorum
Other OS u windows os yapın. Kuruluma geçip deneyin.ANAKART MARKAM
PRIME B450M-K II
Mesaj otomatik birleştirildi:
EVET GÜNCELLEDİM BUĞÜN
İşlemcide destekliyorsa bios güncelleyin tmp 2.0 kontrol edin. Secure boot disable da olabilir. Tpm 2.0 gözükmesede olur. Ama bios güncellemede 11 için diye not düşebiliyorlar oradan anlarsın.WİNDOWS UEFI var DENEDİM OMADI
Tamam yükleme aşamasına geçin. Çok da önemi yok olup olmamasının. Bios indirirken driver sitesinde windows 11 diye not varsa sıkıntı yoktur.Bios güncel tmp.2.0 ektin işlemci destekliyor secure boot aktif mi değilmi bilmiyorum burda enabled veya dısabled seçeceği yok
Tamam yüklü ise iso da varsa flash atıp yükleme aşamasına geçin.sarıyla işaretledim son sürüm ve şuan yüklü bios ta
Safe boot ile ilgisi yok yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Bende disable ama kullanabiliyorum. Yapman gereken biosunu güncellemek ve sadece tpm 2.0 ın aktif olup olmadığına bakmak.
İsoyu basıp da yükseltedebilirsiniz.Yükseltmek istiyorum ve asistan o baştaki hatadan dolayı sorun yaşartıyor
dediklerini kontur ol etim bios sürümümde güncel ama Güvenilir önyükleme hatası veriyorGüvenilir önyükleme pardon
Önemli değil hiçbirini istemiyor secure boot safe boot bunlar olmasa da olur. Önemli olan biosun güncel olması.Güvenilir önyükleme pardon
İlk fotoya bakÖnemli değil hiçbirini istemiyor secure boot safe boot bunlar olmasa da olur. Önemli olan biosun güncel olması.
format atmak istemiyorum windows 8 den 10 yükseltmek gibi dosyalarım tamamen silinsin istemiyorumİsoyu basıp da yükseltedebilirsiniz.
Tamam bende onu diyorum.format atmak istemiyorum windows 8 den 10 yükseltmek gibi dosyalarım tamamen silinsin istemiyorum
Tamam sadece windows os seçecek başka bir anlamı yok. Bende ayarlar daha kısıtlı amd işlemcili laptop var ama ben kurdum.İlk fotoya bak
Hayır orada "Bu cihaz Güvenli önyükleme seçeneğini desteklemiyor" yazıyor ya o kapalı ya da anakartta o yokTamam bende onu diyorum.![]()
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam sadece windows os seçecek başka bir anlamı yok. Bende ayarlar daha kısıtlı amd işlemcili laptop var ama ben kurdum.
Bende de yok ama yüklendi.Hayır orada "Bu cihaz Güvenli önyükleme seçeneğini desteklemiyor" yazıyor ya o kapalı ya da anakartta o yok
Uefili olan bilgisayara legacy kurulduysa daha büyük hata.bios mode eski yazıyor bios güncel uefi olmadığından olabilir mi
Uefili sisteme legacy kurduysanız hatalı kurulum yapmışsınız. Tam kapasitede verimde çalışmaz o pc.İşletim sistemini kendim kurdum baştan windows 10 nu benden kaynaklı bir hatamı bu