Yardım Windows 11 bilgisayar açılırken kullanıcı profili hizmeti uyarı veriyor

ToprakEsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarı her açışımda bu uyarıyla karşılaşıyorum ve daha önceden Windows kullanıcı adı yolunu Regedit üzerinden değiştirmeyi denemiştim. Olmayınca ise geri düzelttiğimde bu hatayla karşılaşmaya başladım. Şimdiye kadar bir zararını görmedim fakat önemli bir hata olabilir, bir çözümü var mıdır acaba? 2. görseldeki altı çizili olan ise değiştirdiğim değer burada değiştirmem gereken bir şey var mı?

Not: Sonradan ise kullanıcı adı yolunu tekrardan değiştirdim ve istediğimi başardım fakat hata hala devam ediyor.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü_20230205_131138.png
    Ekran görüntüsü_20230205_131138.png
    56.2 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran görüntüsü 2023-02-21 000303.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-21 000303.png
    202.7 KB · Görüntüleme: 69

Leon Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,607
Bilgisayarı her açışımda bu uyarıyla karşılaşıyorum ve daha önceden Windows kullanıcı adı yolunu Regedit üzerinden değiştirmeyi denemiştim. Olmayınca ise geri düzelttiğimde bu hatayla karşılaşmaya başladım. Şimdiye kadar bir zararını görmedim fakat önemli bir hata olabilir, bir çözümü var mıdır acaba? 2. görseldeki altı çizili olan ise değiştirdiğim değer burada değiştirmem gereken bir şey var mı?

Not: Sonradan ise kullanıcı adı yolunu tekrardan değiştirdim ve istediğimi başardım fakat hata hala devam ediyor.
1. Bilgisayarı ağ ile güvenli mod ile başlat.
2. Görev Yöneticisi'nden Regedit'i aç.
3. Hkey_local_machine > Software > Microsoft > Windows NT > Current Version > Profile List'ten sorunlu profili sorunsuz profille değiştirin.

ToprakEsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
1. Bilgisayarı ağ ile güvenli mod ile başlat.
2. Görev Yöneticisi'nden Regedit'i aç.
3. Hkey_local_machine > Software > Microsoft > Windows NT > Current Version > Profile List'ten sorunlu profili sorunsuz profille değiştirin.
Sorun şu ki sadece 1 tane profil var özel olarak oda benim kendi profilim