Windows 10'u Rezerveli Yükselttiğim halde lisansım geçerli Olmadı [ÇÖZÜM]

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Windows 10'u Rezerve Ettiğimiz Halde, Yükseltmeden Dolayı Ortaya Çıkan Bazı Sorunlar Şunlardır...

1.Lisanslı PC me yükseltme İşlemi Yaptım Fakat, Yükseltmeler Yüklendikten Sonra Orijinal Lisansım geçerliliğini Korumadı2.Yükleme Sonrası İnternet Ağ Bağlantılarım Çöktü Ve Güncel Dosyaları Windows Eşleyemedi

3.Rezerve geç geldi ve bende Microsoft'un verdiği linkten manuel indirme yapıp Yükseltme yaptım lisansım ilk seferde geçerli oldu fakat indirilen .iso dosyasından temiz kurulum yapmak istediğimde lisans hakkımı kaybettim

Sonuç Olarak Lisanslamalardan Dolayı Sıkıntılar Hat safhada. Yükseltmeden sonra Pc performansından memnun olmayan kullanıcılar temiz kurulum yapmak istediklerinde lisanslamalar Kullanıcıları Tedirgin etti

Tüm Bunların Çözümü Dün Gece saatlerinde Çıkan .patch te gizli Bu patch Ayarlar/ Güncellemeler ve güvenlik /Etkinleştirme Kısımında ki Ürünün ****-XXXX şeklinde yazılı hali hazırda olan lisansı Hatırlatmaya yarıyor

Eğer bu patch size yeni bir lisans verseydi bu crack olurdu ama bu size verilen lisansınızı etkinleştirmeye yarıyor. Patch ****-XXXX Ayarlar/ Güncellemeler ve güvenlik /Etkinleştirme de size özel verilen lisansı slmgr /ipk *****-XXXX(Lisans) KOMUTU İLE SİSTEMİNİZE TEKRAR ENTEGRE EDİYOR
Kısaca artık temiz kurulum yapabilir ve bu KMS paket sayesinde Windows 10 u etkinleştirebiliriz UNUTMAYIN BU BİR CRACK DEĞİLDİR sizin olağan lisansınızı sisteme entegre eder. WİNDOWSUN AÇIĞINI KAPATMAK İÇİN 3.PARTİ YAZILIM GELİŞTİRİCELERİ TARADFINDAN YAPILMIŞTIR VE YASALDIR.

WİNDOWS LİSANSLAMA HATASININ SEBEBİ HENÜZ MİCROSOFT TARAFINDAN AÇIKLIĞA KAVUŞTURULMUŞ DEĞİL
Benim kendi araştırmalarıma göre lisanslama hatası bir güvenlik açığından kaynaklanıyor Windows başlangıç ekranına gelen hata kodu buna delalet,bu hatalardan sonra kullanıcılar Windows 10 yüklemeli miyiz sorusuna yanıt arar oldu -EVET YÜKLEMELİSİNİZ SİSTEM ÇOK STABİL VE FERAH Sadece lisanlamalar da ufak sıkıntılar var ama paket sayesinde bunun önüne geçtik İçiniz ferah Lisansınız Orijinal OLSUN Paketi Yayınlamadım Forum Yöneticleri Bunu Crack Olarak Algılayabilir Ama Tekrar Söylüyorum Size verilen Lisansı sisteme dahil ediyor yani farklı lisanslarla orjinallik söz konusu değildir Shiftdelete.net izin verirse paketi yayınlarım izin vermezler ise isteyenlere özelden bir şekilde halletmeye çalışırız Windows 10 ÇOK güzel olmuş bu yüzden herkesin kullanmasını istediğim için bu gün uykusuz kaldım.Temiz kurulum yapmak isteyenler Windows 10 u tekrar sıfırdan kurup paketi kullanabilirler...

ŞİMDİ'den TEŞEKKÜRLER...

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Bu KMS patchi windows u belirli bir süreylem mi güncelliyor. Bendeki yükseltmede kalan etkinleştirme sayısı 1001 gözüküyor (slmgr /dlv cmd komutu ile).

Microsoft müşteri hizmetleri temiz bir kurulum için imaj dosyalarının kurulumuna en az iki hafta sonra başlanmasını, eğer kurulum yapılırsa dijital imzalar henüz etkinleştirilmediğinden keyinizi kabul etmeyeceğini zaten dijital imzalar etkinleştirildiğinde keye gerek kalmayacağını belirtiyorlar.

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Bu KMS patchi windows u belirli bir süreylem mi güncelliyor. Bendeki yükseltmede kalan etkinleştirme sayısı 1001 gözüküyor (slmgr /dlv cmd komutu ile).

Microsoft müşteri hizmetleri temiz bir kurulum için imaj dosyalarının kurulumuna en az iki hafta sonra başlanmasını, eğer kurulum yapılırsa dijital imzalar henüz etkinleştirilmediğinden keyinizi kabul etmeyeceğini zaten dijital imzalar etkinleştirildiğinde keye gerek kalmayacağını belirtiyorlar.

İŞTE BUNLAR HEP GÜVENLİK AÇIĞINDAN KAYNAKLANIYOR Bu paket Windows'u belirli süreliğine değil sürekli güncelliyor kafanız rahat olsun temiz kurulum yapın ardında paketi kullanın sıkıntı olmayacak ve etkin bir biçimde Windows 10'nu kullanacaksınız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

MİCROSOFT'UN KEYFİNİ bekleyemeyiz

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nerden bulcaz nasıl kullanıcaz açıklarmısınız?