Cpt Price
Asistan
Selam ben taha Windows 10pro kulanıyorum ve leptop sürekli mavi ekran veriyor farklı farklı hatalarla reset atıyor bilgisiyar tam toparlanmadan oluyor yardım ederseniz çok sevinirim lütfen şuan format atma gibi bir imkanım yok
Güncelemelerde bir sorun yok ve format atılalı 2hafta sonra olduBilgisayırınızın özelliği düşükse olabiliyor ve yeni gelen güncellemeyle giderilir olması gerekiyordu. Güncellemeyi yapın.
Merhaba,Selam ben taha Windows 10pro kulanıyorum ve leptop sürekli mavi ekran veriyor farklı farklı hatalarla reset atıyor bilgisiyar tam toparlanmadan oluyor yardım ederseniz çok sevinirim lütfen şuan format atma gibi bir imkanım yok
Merhaba,
Mavi ekrandaki hata kodu nedir?
Güncelemelerde bir sorun yok ve format atılalı 2hafta sonra oldu
Evet bilgisayarda fazla ısınma sorunu var ama eskiden 90dereceye filan ulaştığında bu gibi sorunlar olmuyordu fan temizliği yapmam gereklimilaptop çok ısınımış , 90 dereceyi görmüş diyor ikinci resindeki mesaj. bilgisayar kendini korumak için kapatmış.
fan temizliği yapabiliyorsan yap, termal macun işlevini yapabiliyor mu kontrol et belki yenilemek gerekebilir... biraz zahmetli olabilir bu işler.Evet bilgisayarda fazla ısınma sorunu var ama eskiden 90dereceye filan ulaştığında bu gibi sorunlar olmuyordu fan temizliği yapmam gereklimi
Ucuz bir bilgisayar soğutucu bulabilirmiyimfan temizliği yapabiliyorsan yap, termal macun işlevini yapabiliyor mu kontrol et belki yenilemek gerekebilir... biraz zahmetli olabilir bu işler.
özellikleri nedir peki?Bilgisayarın kapasitesi windows 7 ama ben windows 10 kulanıyorum windows 7'hemen geçmelimiyim veyada Pardus vb işletim sistemlerini denemelimiyim
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ucuz bir bilgisayar soğutucu bulabilirmiyim
masaüstü bilgisayar bozulduğu için kulanıyorum 2gb rem i3özellikleri nedir peki?
YapmadımBilgisayarın çok ısınmış. Termal macun yenilemesi yaptın mı?
ısı sorununu hallettikten sonra ramler 4 yapabilirsen en azından iyi olur. i3 yeterli ama.masaüstü bilgisayar bozulduğu için kulanıyorum 2gb rem i3
---- Mesajlar birleştirildi ----
Yapmadım
tamam denicem umarım olurısı sorununu hallettikten sonra ramler 4 yapabilirsen en azından iyi olur. i3 yeterli ama.
Yapabilirsen termal macunu yenile. Bir de bilgisayarı temizle. Fanlar çalışmadığı için sıcaklık fazla olabilir.Yapmadım