Windows 10'da kritik açık keşfedildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
16,128
Sadece ora değil. Devre kartını çıkarıp resim attığım şeyi silersede faydası dokunacaktır.
o zaman pcb açıkta ise onu söküp temizler ama disklerin bölümünü kesinlikle sökmemeli kafanın krıtik ayarları var ve toza karşı aşırı hassas kafa ve diskler artı kafalar disklerin yüzeyine mikron kadar yakın geçiyor...

Reaksiyon puanı
16,128
o zaman pcb açıkta ise onu söküp temizler ama disklerin bölümünü kesinlikle sökmemeli kafanın krıtik ayarları var ve toza karşı aşırı hassas kafa ve diskler artı kafalar disklerin yüzeyine mikron kadar yakın geçiyor...
2015-07-25 22.39.56.jpg

bu pcb örnektir...

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Windows 10 da şu ana kadar hiç mavi ekranla karşılaşmadım...

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Linux Mint 18.1 Serena 64-bit temiz kurulum yapıcam çok kibarmış bazı şeylerini kurcaladım geççi 18 kurmuştum hdd bölümlerini dağılımı düzgün değil ...
Eğer kurcalayacaksan Ubuntu kurma :D Ubuntu herşeyi çalıştığı farz edilerek size veriliyor ve kurcalamak, config dosyalarıyla oynamak vs işletim sisteminin stabilitesini bozuyor. Eğer kurulumu ve kullanımı kolay bir sistem istiyor ama biraz kurcalayacağım diyorsan Manjaro Linux öneririm. Manjaro'ya Türkiyeden müthiş bir destek var. Bu arada buradan cumali ve Tulliana'ya selamlar :D Hem Arch hem Manjaro forumla çok iyi ilgilenirler ve katkıları büyüktür :)

Reaksiyon puanı
16,128
Eğer kurcalayacaksan Ubuntu kurma :D Ubuntu herşeyi çalıştığı farz edilerek size veriliyor ve kurcalamak, config dosyalarıyla oynamak vs işletim sisteminin stabilitesini bozuyor. Eğer kurulumu ve kullanımı kolay bir sistem istiyor ama biraz kurcalayacağım diyorsan Manjaro Linux öneririm. Manjaro'ya Türkiyeden müthiş bir destek var. Bu arada buradan cumali ve Tulliana'ya selamlar :D Hem Arch hem Manjaro forumla çok iyi ilgilenirler ve katkıları büyüktür :)
spotify linux mint ile kullanılıyor ubuntu artık kullanmıyorum linux mint ile devam hdd'yi sıfırlıcam birde Low level format hdd'yi fabrika ayarına getirme... bunu yapıcam.