Soru Windows 10’da Bildirim Kapama Nasıl Yapılır?

kartonbardak

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
selamlarrr. 2 soru sorucam. 1. ben bu Windows 10 sürümünde bildirim kapamayı bilmiyorm :(( 2. de pcyi değiştirmek gerekiyor oyun flan oynamıcam iş için şöyle 5-6 bandında bi öneri istiyom :dd

Ridvansener

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
bildirim için basit bi kaç ayar yapmak gerekiyor aslında. Ayarla-Sistem-Bildirimler ve işlemler bölümünden yararlı olmayan bildirimleri kaldırın seçeneğinden her türlü bildirimi kaldırabiliyorsun. Windows 10 hatta aynı şekilde Windows 11’de bu özellik devam edecek.

İkinci soruya gelince de benimde şuan kullandığım pc bu. Son senem staj yapıyorum hem iş hem okul için aldım.

Casper Nirvana S500.PNG

acmakapamatusu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
bildirim için basit bi kaç ayar yapmak gerekiyor aslında. Ayarla-Sistem-Bildirimler ve işlemler bölümünden yararlı olmayan bildirimleri kaldırın seçeneğinden her türlü bildirimi kaldırabiliyorsun. Windows 10 hatta aynı şekilde Windows 11’de bu özellik devam edecek.

İkinci soruya gelince de benimde şuan kullandığım pc bu. Son senem staj yapıyorum hem iş hem okul için aldım.

Ekli dosyayı görüntüle 162943

evet bu şekilde kaldırıyoruz. Windows 10da bence bildirimleri kaldırma. Bazen önemli bildirimleri ya da isteklerini kaçırabilirsin tabi karar senin