Windows 10'da bazı oyunlar hata vermeden kendiliğinden kapanıyor

fatih.besikci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben steam de middle earth shadow of war oyununda ve origin de star wars battlefront 2 bu sorunlarla karşılastım oyunları açmam la 1-2 sn sonra kapanması bir oluyor windows 10 pro kullanıyorum çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
merhabalar ben steam de middle earth shadow of war oyununda ve origin de star wars battlefront 2 bu sorunlarla karşılastım oyunları açmam la 1-2 sn sonra kapanması bir oluyor windows 10 pro kullanıyorum çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Sisteminiz nedir?

fatih.besikci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ekli dosyalar

• fafa.png
    fafa.png
    107.4 KB · Görüntüleme: 368

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Çalıştır açıp cmd üzerinden "winver" yazarsanız gözükecektir.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818

Tamam en güncel versiyonu kullanıyorsunuz. Ya oyunlarda sorun var yada sistem de ısınma sorunu var. Ama ısınma sorunu olsa 1-2 saniye de kapanmaz oyun. Defender engelliyor olmasın? Sürücüler güncel mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam en güncel versiyonu kullanıyorsunuz. Ya oyunlarda sorun var yada sistem de ısınma sorunu var. Ama ısınma sorunu olsa 1-2 saniye de kapanmaz oyun. Defender engelliyor olmasın? Sürücüler güncel mi?

fatih.besikci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgiseyar tamamen güncel o yandan sıkıntı yok ısınma sorunum da yok da anlamadıgım bir nedenden kapanıyor bu 2 oyun önceden açılıyordu şimdi tıklıyorum 1-2 sn de kapanıyor çözemedim bir türlü sebebini defender ı devre dışı bırakıp denedim yine de aynı sorun var tıklayınca kapanıyor.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
bilgiseyar tamamen güncel o yandan sıkıntı yok ısınma sorunum da yok da anlamadıgım bir nedenden kapanıyor bu 2 oyun önceden açılıyordu şimdi tıklıyorum 1-2 sn de kapanıyor çözemedim bir türlü sebebini defender ı devre dışı bırakıp denedim yine de aynı sorun var tıklayınca kapanıyor.

Silip tekrar kurmayın denediniz mi?

fatih.besikci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Silip tekrar kurmayın denediniz mi?

onu denemedim internetim yavaş diye, iki oyun 193GB olduğundan başka çözüm aradım en son çare olarak öyle yapacağım artık ama önceden sorunsuz bir şekilde oynuyordum sonradan böyle oldu .