KimBuGamzeli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,822
2 gün önce sistemime Windows 10 1809 Home sürümünü kurdum. Daha önce sorun yaşamadan akıcı şekilde oynadığım oyunları şuan resmen oynayamıyorum. Windows 10 kurmadan önce Windows 8.1 Single Language kullanıyordum ve oyunları gayet akıcı ve sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Ne olduysa Windows 10 kurduktan sonra oldu. Sürücülerim güncel. Windows güncellemelerinin hepsini indirip kurdum ama hala çözülmedi sorunum. Mesela Need For Speed Mostwanted 2 oyununu 60 FPS sabit akıcı bir şekilde Windows 8.1'de oynarken şuan Windows 10'da anlık olarak 40 FPS'lere kadar düşmekte ve sürekli kasmakta oyun. Sadece bu değil oynadığım diğer oyunlarda da şuan durum aynı. Ne yapabilirim acaba? Bu forumda paylaşılan sistem temizleme konusu vardı gereksiz çöp kalıntıları siliyorduk onları da uyguladım ama 1 FPS bile artmadı. Sorun Windows 10'mu yoksa başka birşey mi anlamadım. Tekrar diyorum Windows 8.1 kullanırken bu sorunların hiç biri yoktu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada Windows 10 1809 sürümünü bu forumda açtığım anket konusundan sonra kurdum çoğunluk olarak 1809 sürümü önerildiği için.
@kilicbaligi
Bu arada Windows 10 1809 sürümünü bu forumda açtığım anket konusundan sonra kurdum çoğunluk olarak 1809 sürümü önerildiği için.
@kilicbaligi
Son düzenleme: