Windows 10 yüklemede sorun yaşıyorum

Reaksiyon puanı
2
Öncelikle herkese merhabalar.
Windows 10 yüklemeye dair her bilgiye ulaştım araştırdım. bilgisayarım çök kötü idi bende baktıgımda win 10 da daha hızlı olacagını gordum.Sonra cd aldım olmadı.rufus ile flash yazdım olmadı.(sistem gereksinimlerini karşılıyor )
Sorun ise şu:
bios u ayarladım,her hangi bir tuş bas yerini geçtim ama sonrası win 10 logosu geldı ve gitmedı belki pc kotu oldugu icindir dedim 1 saatden fazla bekledim.ama logoyu gecmıyor.baya bir denedim ama olmadı.herhangı bı işlem yapmıyor logo ekranda takılıyor. Mesaj yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Öncelikle herkese merhabalar.
Windows 10 yüklemeye dair her bilgiye ulaştım araştırdım. bilgisayarım çök kötü idi bende baktıgımda win 10 da daha hızlı olacagını gordum.Sonra cd aldım olmadı.rufus ile flash yazdım olmadı.(sistem gereksinimlerini karşılıyor )
Sorun ise şu:
bios u ayarladım,her hangi bir tuş bas yerini geçtim ama sonrası win 10 logosu geldı ve gitmedı belki pc kotu oldugu icindir dedim 1 saatden fazla bekledim.ama logoyu gecmıyor.baya bir denedim ama olmadı.herhangı bı işlem yapmıyor logo ekranda takılıyor. Mesaj yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
Sisteminiz çok düşükse önermiyorum Windows 10 geçmenizi. Hepsi Burada gibi sitelerde 10-20 TL'lik kodlar var onları alıp Microsoft sitesinden Windows 10 indirip kurup Seri kodu girip Windows 10 yapabilirsin.

Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar beni yanlış anladınız.
sorunum lisans vs değil. yüklerken ki oluşan sorun. ben herşeyi ayarladım. satın alsamda aynı sorun aynı pc de devam eder. ebnim için sorunu çözme yolu lazım. ginede yazdığınız için teşekkür ederim.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,815
Bide arkadaş kaçtan kaça yükseliyor gidipte win 95 ten win 10 a geçmiyor heralde :}
Orasını bilemem ama, normalde 1GB RAM olması ve işlemcinin PAE, NX desteğinin olması yeterli.
Siz ilk başta Windows 7 kurun, ardından 10'a yükseltin. Ya da 8.1'de olur.

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Orasını bilemem ama, normalde 1GB RAM olması ve işlemcinin PAE, NX desteğinin olması yeterli.
Siz ilk başta Windows 7 kurun, ardından 10'a yükseltin. Ya da 8.1'de olur.
Aynen yavaş yavaş sürüm sürüm atlasın (bütün sürümleride gezmesin)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi ver elini Windows 10 dostum

Reaksiyon puanı
2
Tamamdır, yukarıdaki atmış olduğum linkten aracı indirin, ardından yükseltmenizi yapın.

işte sorun burda başlıyor.daha önce yaptım ıso indirdim çalıştırdım . pc kapanıp açılırken burda takılı kalıyor (win 10 daha yüklenmedi ) yüklemiyor. win 8.1 de de olucakmı diye denedim onda olmadı yüklendi.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    53 KB · Görüntüleme: 137

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,815
işte sorun burda başlıyor.daha önce yaptım ıso indirdim çalıştırdım . pc kapanıp açılırken burda takılı kalıyor (win 10 daha yüklenmedi ) yüklemiyor. win 8.1 de de olucakmı diye denedim onda olmadı yüklendi.
Windows 8.1'de sıkıntı yoksa o şekilde de kulllanabilirsiniz.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
win 10 olmassa aslında win 7 devamke. bir daha denicem olmassa sağlık olsun hepinize teşekkür ederim.:)
Tam anlamıyla anlamadım ama ''bilgisayarım çök kötü idi bende baktıgımda win 10 da daha hızlı olacagını gordum'' bu mantığı nerde görüdüğünüzü sorabilirmiyim . Sisteminiz kötüyse , windows 7 en makul seçim olacaktır . sadeliği ve stabilitesi ile . kötü sistemde windows 10 stabil çalışmaz . en kötü ihtimal ssd mevcut ise sistemde zorlanabilir . onun haricinde kötü sisteme windows 10 hızlı olacak diye birşey yok . Saçma bir mantık nerden duyduğunuz merak konusu.

Reaksiyon puanı
2
aslına bakarsan bu tür form yazılarından aklıma düştü .win 10 daha hızlıysa bendede daha hızlı olur diyerek kalkıştım bu işe.ki harbidende saçmaymış neyse yaza kadar sabır
hepinmize teşekkür ederim.
Tam anlamıyla anlamadım ama ''bilgisayarım çök kötü idi bende baktıgımda win 10 da daha hızlı olacagını gordum'' bu mantığı nerde görüdüğünüzü sorabilirmiyim . Sisteminiz kötüyse , windows 7 en makul seçim olacaktır . sadeliği ve stabilitesi ile . kötü sistemde windows 10 stabil çalışmaz . en kötü ihtimal ssd mevcut ise sistemde zorlanabilir . onun haricinde kötü sisteme windows 10 hızlı olacak diye birşey yok . Saçma bir mantık nerden duyduğunuz merak konusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 desteği bitti, Windows 8.1 en iyisi.
win 8.1 de bir takım driver sıkıntıları oluştu bende çok uğraşmadım onla.