Windows 10 Yükleme

ismailkirazz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir yazı çıkmıştı. Flash bellek ten Windows 10 yükleme diye. Ben aynısını yaptım. Flash a yükledim ama boot ayarlarına girince böyle bir ekran geldi ve anlatılan ekranla hiçbir alakası yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

A

Alperen0689

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar ben bilgisayarima windows 10 kuruyordum son asamada bir siyah ekran geldi 1 saat falan oyle kaldi sonra 2 hata verip eski windowsu geri yukledi hatardan birisi second boot 2. Si migrate data tekrar denesem duzelirmi

Kaan Işık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Windows Kaç kullanıyorsun Örneğin: 8.1
Neyse Devam Edelim Google'a gidip arama yerine "hasleo win to usb" yazıp en son sürümünü indirmen gerek daha sonra windows kaç formatını atmak istiyorsan onun iso dosyasını indirmen lazım onuda Google'a gidip Örn: Windows 8.1 Arama Motoruna Windows 8.1 iso dosyasını indirmen lazım windowsun orijinal sitesi yada Tam indirden indirebilirsin daha sonra ikisinide indirdikten sonra hasleo yu aç daha sonra sağ üstte ayarlar var orda format usbi si gibi birşey olması lazım o seçeneğe bas daha sonra 8 gb den yüksek alanlı bir usb ni seç aşşadan iso yerinede indirdiğin isoyu seç (nereye indirdiysen) daha sonra başlat de bu işlem 20 dk kadar sürecek daha sonra işlem bittikden sonra bilgisiyarını kapat başlatırken bios modunda aç benimki z580 f2tuşuyla açılıyor f li tuşlarını dene (google dan da bakabilirsin) daha sonra biosdan boot menüsüne gelip usb ni 1ci sıraya boot managerı 2 ye hard diskini de 3 e ata daha sonra f10 a basarak çık açıldığında (açarken usb takılı olsun) açıldğında windows kurma menüsü geilmiş olacak.