Windows 10 yükledikten sonra yaşadığım sorunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AyberkOk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AyberkOk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

2.El bir laptop aldım içinde windows 7 yüklü idi oyunlarda ekran yırtılması oluyordu ve de windows 10 kullanmak için format attım şimdi ise cs go oynarken hata veriyor , chrome tıklayınca açılmıyor veya açılıyor "hay aksi" hatası alıyorum , yeni bir oyun aldım (rainbow six siege) açılmıyor ama bilgisayara restart atınca sorunlar çözülüyor ama (rainbow six siege) restart atsamda açılmıyor bazende arka arkaya 2-3 kere restart atmam gerekiyor acaba ne yapmam gerekir ? (formatı en son çözüm olarak sunarsanız sevinirim .....)

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
merhabalar; sorun ekran kartıyla alakalı olabilir. ekran kartı için driver güncellemesi yapmanı tavsiye ediyorum.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
cs go oynarken hata veriyor , chrome tıklayınca açılmıyor veya açılıyor "hay aksi" hatası alıyorum , yeni bir oyun aldım (rainbow six siege) açılmıyor ama bilgisayara restart atınca sorunlar çözülüyor ama
Bu sıkıntı geçici bellek depolama yani RAM lerden kaynaklanır. IOBit Smart Ram uygulamasını kullanarak oyunları açmadan önce ramlerdeki veriyi boşaltın. Bilgisayara restart atınca bellek otomatik boşaltıldığından sıkıntı kısa süre çözülüyor ama siz uygulama açmaya başladığınızda bellek deposu tekrar tıkanıyor. Uygulamalar arasında geçiş yaparkende çökmeler olur.

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
öncelikle güzel bir en son sürüm ve güncellemeli bir windows 10 takıp kurmanı öneririm.
sonra driver booster çalıştırıp en son sürücüleri güncellemeni öneririm.
sonra windows için önemli c+ programları kurmanı ve oyun destekli gerekli ekran kartı driverleri kurmanı öneririm.
sonra obit smart ram veya Advanced SystemCare kurmanı ve temizlemeni tavsiye ederim
sonra diskini birleştirmeni tavsiye ederim
sorun cıkacağını zannetmiyorum böyle yaparsan.. ama dediğim gibi burda en önemli nokta en son sürüm ve güncellemeli bir win 10 pro bulman