Fikir Alışverişi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 197
Windows 10 kullanıyorum nası windwos 8.1'e geçebilirim? Geçersem pc 'deki herşey silinirmi?
nasıl geçebilirim?Geçebiliyor olmanız mümkün, evet kasanız C,D ve diğer birimlerin hepsi silinmek zorundadır
8.1'i flash belleğinize yükleyin ve format işlemini başlatın.nasıl geçebilirim?
shiftdelete.net
10 için ramim yetmiyor yani arkada çok ram yiyior yageçme 10 iyidir .
10 için ramim yetmiyor yani arkada çok ram yiyior ya
2gb ramkaç gb ?
2gb ram![]()
bilgisayarım 64 bit aga512 mb ram'de bile çalışır windows 10 32 bit kur devam et bence
bilgisayarım 64 bit aga
32 dede bazı oyunları açmıyorlar felan diyorlar ben lol ve minecraft oynuyorumo yüzden oluyor 32 yap onu
32 dede bazı oyunları açmıyorlar felan diyorlar ben lol ve minecraft oynuyorum
Windows 10 Minimum Ram 2 GB istiyor 32 Bit için32 dede bazı oyunları açmıyorlar felan diyorlar ben lol ve minecraft oynuyorum
2 GB Ram'de Ne 64 bit'inden bahsediyorsun ?Minecraft ve LOL oynuyorsan, Windows 10 64 bit'de kalırsan daha iyi olur
windows 8.1'e geçsem herşey silinirmi bide nası geçecem?Windows 10'un minimum sistem gereksinimleri:
İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci veya SoC
RAM: 32-bit için 1 gigabayt (GB) veya 64-bit için 2 GB
Sabit disk alanı: 32-bit işletim sistemi için 16 GB, 64-bit için 20 GB
Ekran kartı: DirectX 9 veya sonrası (WWDM 1.0 sürücüsüyle)
Ekran çözünürlüğü: 1024 x 600
veya pc yi 32 bit yapsam oyunların tamamını açarmı bi sorun olurmu??Windows 10'un minimum sistem gereksinimleri:
512 mb mı Windows 10 için en az 4 gb Ram istiyor 512 le Xp yi zor kullanırsın 2. 10 çok hatası ve sorunu var saymak bitmez en iyisi 8.1 e geç512 mb ram'de bile çalışır windows 10 32 bit kur devam et bence
Wİndows 7'ye bile yetmiyor o sistem, Microsoft yanlış girmiş herhalde, Windows 10 değil de Windows XP'nin minimum sistem gereksinimleri herhalde.Windows 10'un minimum sistem gereksinimleri:
Windows 7'ye geçin ben 7'den 8.1'e geçtim sonra tekrar 7'ye düşürmeyi düşündüm ama şu an 8.1'deyim.512 mb mı Windows 10 için en az 4 gb Ram istiyor 512 le Xp yi zor kullanırsın 2. 10 çok hatası ve sorunu var saymak bitmez en iyisi 8.1 e geç
Microsoft'tan alınmış adı üstünde minumum.Wİndows 7'ye bile yetmiyor o sistem, Microsoft yanlış girmiş herhalde, Windows 10 değil de Windows XP'nin minimum sistem gereksinimleri herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 7'ye geçin ben 7'den 8.1'e geçtim sonra tekrar 7'ye düşürmeyi düşündüm ama şu an 8.1'deyim.
Adı üstünde: Windows 10'u yüklemek için gerekli olan sistem gereksinimleri.Wİndows 7'ye bile yetmiyor o sistem, Microsoft yanlış girmiş herhalde, Windows 10 değil de Windows XP'nin minimum sistem gereksinimleri herhalde.
Windows 7'ye geçin ben 7'den 8.1'e geçtim sonra tekrar 7'ye düşürmeyi düşündüm ama şu an 8.1'deyim.
16 GB hafıza yetmiyor Windows 10'a en az 100-200 GB olması lazım hatta tavsiyem 1 TBAdı üstünde: Windows 10'u yüklemek için gerekli olan sistem gereksinimleri.
![]()
Windows 10, Windows 8.1 ve Windows 7 için destek sonu | Microsoft Windows
Microsoft'un yardımıyla, desteklenmeyen işletim sisteminizden Windows 11'e sorunsuz şekilde geçiş yapın. Bir Windows 11 bilgisayara yükseltme avantajlarının keyfini çıkarın.www.microsoft.com
Anlatamadım kiAdı üstünde: Windows 10'u yüklemek için gerekli olan sistem gereksinimleri.
![]()
Windows 10, Windows 8.1 ve Windows 7 için destek sonu | Microsoft Windows
Microsoft'un yardımıyla, desteklenmeyen işletim sisteminizden Windows 11'e sorunsuz şekilde geçiş yapın. Bir Windows 11 bilgisayara yükseltme avantajlarının keyfini çıkarın.www.microsoft.com
Ne alaka 100 GB işletim sisteminin kapladığı alan 20 GB ???16 GB hafıza yetmiyor Windows 10'a en az 100-200 GB olması lazım hatta tavsiyem 1 TB![]()
Bunun güncellemeleri de var.Anlatamadım ki
Ne alaka 100 GB işletim sisteminin kapladığı alan 20 GB ???