Windows 10 WİFİ

Baris_sovu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim windows 10 bilgisayarım wifi ye bağlanmıyor nedense wifi bölümüne bastığımda bişey çıkmıyor normalde çıkması lazım ve bu yüzden internete bağlanmıyor modemde bir sorun yok nedeni ne lütfen yazın.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Windows 10 güncellemelerinde güncelleştirme geçmişine girip KB3201845 nolu güncelleştirmeyi kaldır.. O günceleme W10 da wifi sorunlarına neden oluyor.

Kadir Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarimda ayni sorun var. Wifi bölümüne tıkladığımda arkadaşın dediği gibi çevremdeki wifileri bulmuyor eğer wifi bilgisayarin dibindeyse ancak goruyor onda da o kadar kötü bağlantı oluyor ki internete giremiyorum.Yaklasik 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum bilgisayari 3 kere formatladim tum suruculer guncel forum sitelerinde bulunan tum çözümleri denedim neredeyse yinede sorun devam ediyor. Bilgisi olan varsa lütfen yardımci olsun

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    3.4 MB · Görüntüleme: 448

zenci-köle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
statik ip ayarlayınca düzeldi... hatta winzort 8.1 ilede vardı... :p

Kadir Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 10 kullaniyorum bu statik ip olayini biraz acar misin ? Guncellestirmeyi bulamadim format attigimdan bu arada.
--- Gönderi Güncellendi ---
Statip ip yaptim ancak sorun hala devam ediyor diger odadan baglanmayi denedigimde veya az uzaklastigimda internet kesiliyor apartmanin diger katlarindaki wifileri gormuyor bile 72 mbps olan internetim wifi ile 19 mbps aliyorum ancak

Kadir Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Statip ip yaptim ancak sorun hala devam ediyor diger odadan baglanmayi denedigimde veya az uzaklastigimda internet kesiliyor apartmanin diger katlarindaki wifileri gormuyor bile 72 m