Windows 10 wifi yok, ne yapmalıyım ?

mustafa selim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba kısa süre önce windows 7 i windows 10 a updateledim ayarlara girdiğimde wifi yoktu bu aşırı sinirimi bozdu sabah akşam çözüm aradım herşeyi denedim olmadı ağ bağtaştırıcılarında wirelles olmadığını fark ettim driver ler yükledim olmadı internet kablosu aldım bağlandı ama sadece discord steam spotify ve googleye giriyor şu wifi işini çözmem için pls yardım edin sorun.png

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Sanırım laptop kullanıyorsunuz uygun wifi sürücüsünü yüklediğinizden emin misiniz? driveri silip baştan yüklemeyi deneyin wifi bağdaştırıcınız nedir? şuan neti kullanabiliyor musunuz?

mustafa selim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım laptop kullanıyorsunuz uygun wifi sürücüsünü yüklediğinizden emin misiniz? driveri silip baştan yüklemeyi deneyin wifi bağdaştırıcınız nedir? şuan neti kullanabiliyor musunuz?
evet laptop kullanıyorum ve fazla pc kullanmayı bilmiyorum ben driver yüklemedim kendi geldiğindeki gibi duruyor şuan internet kablosuyla bağlanıyorum nete ama çoğu uygulama görmütor neti

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
İnternetten driverbooster programını kur oradan driver problemlerini çözebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da wifi bağdaştırıcısnı öğrenirsin.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
İnternetten driverbooster programını kur oradan driver problemlerini çözebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da wifi bağdaştırıcısnı öğrenirsin.
Driver booster'ın çözümden fazla sorun getirdiğini biliyorsun değil mi? leptop'un marka modelinin söylerseniz yardımcı olabiliriz.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Driver booster'ın çözümden fazla sorun getirdiğini biliyorsun değil mi? leptop'un marka modelinin söylerseniz yardımcı olabiliriz.
DriverBooster ne sorun getiriyor ki? driver güncelleme bölümünde tuhaf sürücüler bazen olabiliyor ama amaç wifi bağdaştırıcısı driverini öğrenmek ve ya sorun varsa düzeltmek nasıl bir sorunu var driverboosterin çok uzun zamandır kullanıyorum.

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Wifi bağdaştırıcı markasının sitesinden indirin. Mesela broadcom atheros vb. Yada Windows Update üzerinden indirin eğer varsa.

~ KaanCK ~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,591
Driver yüklerke nöyle programlar Kullanmayın

Bende bu sorunla karşılaşmıştım Ve Biosta Wifi Wireless kapalıydı kontrol edermisiniz?

mustafa selim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son düzenleme:

mustafa selim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son düzenleme: