Windows 10 wifi bağlanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Msnkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Msnkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar.Bilgisayardan hiç anlamadığım için buraya yazma gereği duydum.Wifiye bağlan dediğimde doğrulanıyor ve bağlanıyor diyip kalıyor,3 gün önce şehir dışındaydım orada bağlanıyordum.Oradaki wifiye kullanıcı adı ve parolayla giriliyordu. Buradakine normal şifre yazıp bağlanılıyor.4 gündür bu problem devam ediyor arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
İyi günler arkadaşlar.Bilgisayardan hiç anlamadığım için buraya yazma gereği duydum.Wifiye bağlan dediğimde doğrulanıyor ve bağlanıyor diyip kalıyor,3 gün önce şehir dışındaydım orada bağlanıyordum.Oradaki wifiye kullanıcı adı ve parolayla giriliyordu. Buradakine normal şifre yazıp bağlanılıyor.4 gündür bu problem devam ediyor arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

Pc farklı bir modeme bağlantı yaptığı için cihazınızda bir sorun yok demektir. Wifi ağı unut dedikten sonra tekrar bağlanmayı deneyin.

Msnkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle cevap için teşekkür ederim dediğinizi yaptım ama olmadı ve şunu belirteyim buradaki bütün wifilerde aynı sorunu yaşıyorum hiçbirine bağlanmıyor.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Öncelikle cevap için teşekkür ederim dediğinizi yaptım ama olmadı ve şunu belirteyim buradaki bütün wifilerde aynı sorunu yaşıyorum hiçbirine bağlanmıyor.

wifi kapsamını engelleyen bir cihaz olabilir. Bunun farklı bir açıklaması yok. Çünkü farklı bölgede modemlere bağlandığını söylüyorsun

Msnkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle bir cihaz varmı bilmiyorum. Bilgisayarım windows 7ydi 1 hafta oldu 10 yapalı acaba birşeyimi açmam gerekli ?

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
elle ip atamayı dene bence ip atamasından hata veriyor... + fing Fing ile ağı kullanan cihazların iplerine bak...

Msnkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim cevabın için teşekkür ederim dediklerini yaptım.Benim cihazlarımdan başka bağlanan yok ağa.İp değiştirdim hala aynı.Bütün ağlarda otomatik bağlan seçeneği işaretli ben seçmediğim halde birde.