Windows 10 USB girişini kullanınca ekranın negatif olması

mehmetozkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar dilerim.

Daha öncesinde de kullanmış olduğum dizüstü bilgisayarıma herhangi bir usb bellek veya klavye mause (usb) taktığım zaman ekran birkaç saniyeliğine negatif oluyor ve yine aynı temasına dönüyor. Cihaza temiz yükleme yaptırdım ama sorunum hala düzelmedi. Bu konu hakkında bilgisi olan veya çözümü olan var mı?

Şimdiden ilgilerinize teşekkür ederim.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Grafik kartınız ve sürücüleri yüklü mü, USB çıkışları olması gereken voltaj değerlerini mi veriyor yoksa eksik/fazla var mi ?

mehmetozkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Grafik kartınız ve sürücüleri yüklü mü, USB çıkışları olması gereken voltaj değerlerini mi veriyor yoksa eksik/fazla var mi ?

Hepsi yüklü, herhangi bir sıkıntı yok. Değerlerde herhangi bir aksaklık olsaydı mutlaka bilgi verirlerdi.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Eski güncellemeye geri dönün o zaman, ben Windows 10'u 1709'dan beridir güncellemedim ondan dolayı bilmiyorum.
Konu dışı olucak ama siz bence Enterprise LTSC sürümüne geçin 2 yılda bir özellik güncellemesi alıyor(Normal Windows 10'lar yarım yıl da bir özellik güncellemesi alıyor) ama merak etmeyin güvenlik güncellemeleri anında geliyor. Siz şimdi öyle güncellemedinizmi güvenlik açığı geldimi (şuan bir tane büyük bir açık var sahte güncelleme yapılmasını sağlayan o yeni sürümde düzeltildi ama sizin sürümünüz eski olduğu için vermediler güncelleme.) bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Konu dışı olucak ama siz bence Enterprise LTSC sürümüne geçin 2 yılda bir özellik güncellemesi alıyor(Normal Windows 10'lar yarım yıl da bir özellik güncellemesi alıyor) ama merak etmeyin güvenlik güncellemeleri anında geliyor. Siz şimdi öyle güncellemedinizmi güvenlik açığı geldimi (şuan bir tane büyük bir açık var sahte güncelleme yapılmasını sağlayan o yeni sürümde düzeltildi ama sizin sürümünüz eski olduğu için vermediler güncelleme.) bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
Gerek duymuyorum yinede sağolun.

aliyasiny65

Profesör
Reaksiyon puanı
2,277
Driverleri tekrar kurmanızı öneririm

mehmetozkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun çözüldü. Microsoft'un sitesinden temiz kurulum için ISO'yu indirdim. Tekrar temiz bir kurulum yaptım. Oturum için kullandığım mail hesabını değiştirdim ve sorun çözüldü. Sorun yaşayan arkadaşlara önerim budur. Bu arada Microsoft yetkililerine de ayrıca teşekkür ederim. Sağ olsunlar çok ilgilendiler. Ayrıca tüm cevap yazan arkadaşlara da teşekkür ederim.

yasinn1990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar dilerim.

Daha öncesinde de kullanmış olduğum dizüstü bilgisayarıma herhangi bir usb bellek veya klavye mause (usb) taktığım zaman ekran birkaç saniyeliğine negatif oluyor ve yine aynı temasına dönüyor. Cihaza temiz yükleme yaptırdım ama sorunum hala düzelmedi. Bu konu hakkında bilgisi olan veya çözümü olan var mı?

Şimdiden ilgilerinize teşekkür ederim.
DENETİM MASASI>ERİŞİM KOLAYLIĞI MERKEZİ> SESLERİ GÖRSEL İPUÇLARINI DEĞİŞTİR>GÖRSEL UYARI SEÇ>YOK>TAMAM