• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 10 Update Sorunu

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar, yaklaşık 1 aydır karşılaştığım sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Ne yaptıysam düzelmedi son çare olarak steam i sileceğim gibi duruyor. Siz de böyle bir şeyle karşılaştınız mı ? Çözümü var mı ?

9dn1b5.png

afatsumlug97

Asistan
Reaksiyon puanı
103
bilgisayarı sıfırdan yeni sürüme format atıp kurun, hem temiz hem zahmetsiz

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
Zaten bazi uygulamaları silmek gerektiği yazmış Steam ı Dilmen yeterli gözüküyor uyarıya bakarsak

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Steam i silmek yeterli gözüküyor fakat oyunlarım çok fazla ve onları yedeklemek şu an benim için imkansız düzeyde.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Normalde bu uyarıda hangi uygulamanın kaldırılacağı kısmı boş çıkar ve kullanıcı o uygulamayı bulmaya çalışır. Sende en azından hangi uygulamayı kaldıracağını belirtilmekte. Resmi web sitelerinde okuduğum kadarıyla o uygulama kaldırılana kadar uyarı ile karşılaşıyorsun. Galiba sana steamı kaldırmaktan başka çare kalmıyor gibi :confused:

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
En azından bilgisayara steam i silmiş gibi gösterebilir miyim ? Bunu yapan programlar falan var mı ?

afatsumlug97

Asistan
Reaksiyon puanı
103
oyunları yedekleyip silin, ne diye kaldırmamaya uğraşıyorsunuz?
güncellemeden sonra geri kurup yedeklerinizi çekersiniz

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
oyunları yedekleyip silin, ne diye kaldırmamaya uğraşıyorsunuz?
güncellemeden sonra geri kurup yedeklerinizi çekersiniz

Steam in içinde oyunların bulunduğu "steamapps" klasörünü başka yere taşıdım ve windows güncellemesini başlattım sorunsuz yükledi. Steam i silmemi istemeden halloldu.

Edit : Yardımcı olan herkese teşekkürler.