Windows 10 sürekli güvenli modda başlıyor

Skyizau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim bilgisayarım hep sürekli güvenli modda açılıyor ve güvemli modda çıkan seçenekler. Bilgisayarı sıfırla ekran görüntüsü kurtar eski sürümü yükle sistemi geri yükle vs. Olmuyor masaüstü yani normaş modda açılmıyor ne yapmam lazım

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
1- Klavyenizden Winodws+R tuşlarına basın.

2- Msconfig yazın Enter’a basın.

3- Önyükleme sekmesini tıklayın.

4- Önyükleme Seçeneklerinde ”Güvenli Öyükleme” seçeneğinin kutucuğundaki işareti kaldırın.

5- Uygula deyip bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun düzelecektir.

Skyizau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

4- Önyükleme Seçeneklerinde ”Güvenli Öyükleme” seçeneğinin kutucuğundaki işareti kaldırın.

Merhaba cevao verdiğiniz için teşekkür ederim ama pc açılırkennden başlıyorum basmaya ama hiç bir şey olmuyor yine güvenli modda başlıyor hiç bir şey olmuyor

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Merhaba cevao verdiğiniz için teşekkür ederim ama pc açılırkennden başlıyorum basmaya ama hiç bir şey olmuyor yine güvenli modda başlıyor hiç bir şey olmuyor
İlk önce bilgisayarı güvenli modda başlatın yani bilgisayar açılsın.Daha sonra yukarıda da moderatörümüzün dediği ilk 2 maddeyi uygulayın.Daha sonra resimde de gösterdiğim şekilde önyükleme yerinden "güvenli yükleme" seçeneğinde tik varsa bunu kaldırın.

Ekli dosyalar

• w.png
    w.png
    19.7 KB · Görüntüleme: 1,758

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Rica ederim. :)
Arkadaşımızında dediği gibi bilgisayarı güvenli modda açın daha sonra alttaki ayarları yapın.

Skyizau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk önce bilgisayarı güvenli modda başlatın yani bilgisayar açılsın.Daha sonra yukarıda da moderatörümüzün dediği ilk 2 maddeyi uygulayın.Daha sonra resimde de gösterdiğim şekilde önyükleme yerinden "güvenli yükleme" seçeneğinde tik varsa bunu kaldırın.

Merhaba güvenli mod açıldığında basıyorum tuşlara yani windows + R tuşuna ama her hangi bir şey olmuyor. Ekran bu şekilde açılırken de böyle oluyor. Masaüstüne falan hiç bir şekil de giremiyorum. Seçenekler de olmuyor.
LO0pZG
acaba başka tuştan da oluyor mu ? Yoksa klavye de mi sorun var ama normal çalışır halde anlayamadım
--- Gönderi Güncellendi ---
Hızlı Resim - 20171119 175301
Rica ederim. :)
Arkadaşımızında dediği gibi bilgisayarı güvenli modda açın daha sonra alttaki ayarları yapın.
Zaten normal modda açılmıyor :/ direk böyle açılıyor

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba güvenli mod açıldığında basıyorum tuşlara yani windows + R tuşuna ama her hangi bir şey olmuyor. Ekran bu şekilde açılırken de böyle oluyor. Masaüstüne falan hiç bir şekil de giremiyorum. Seçenekler de olmuyor.
LO0pZG
acaba başka tuştan da oluyor mu ? Yoksa klavye de mi sorun var ama normal çalışır halde anlayamadım

Zaten normal modda açılmıyor :/ direk böyle açılıyor
Oradan devam deyin.
Çalıştıra giremiyorsanız. Windowsun arama yerine "msconfig" yazın. Enter deyin bu şekilde girmeyi deneyin.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Bu ekranda şunu dener misiniz "Sorun Gider>Gelişmiş Seçenekler>Başlangıç Ayarları>Yeniden Başlat" daha sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak açılan menünün fotoğrafını atabilir misiniz?

Skyizau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oradan devam deyin.
Çalıştıra giremiyorsanız. Windowsun arama yerine "msconfig" yazın. Enter deyin bu şekilde girmeyi deneyin.
Devam dedikten sonra yine resimini attığım ekran çıkıyor. Windowsun arama yeri nerede?
Bu ekranda şunu dener misiniz "Sorun Gider>Gelişmiş Seçenekler>Başlangıç Ayarları>Yeniden Başlat" daha sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak açılan menünün fotoğrafını atabilir misiniz?
Dediğini yaptım ve yine aynı ekran açıldı yukarı da attığım resin de ki gibi. Ama başlangıç onarma deyince böyle oldu
Hızlı Resim - 20171119 183907

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Sanki işletim sistemi hasar görmüş gibi çünkü masaüstüne ulaşamıyoruz.Galiba bir temiz format yolu gözüküyor gibi.

AimCraviTe

Asistan
Reaksiyon puanı
27
@Cyb3r_K1ng Arkadaşımızın dediği yöntem ile olmadıysa,bilgisayarın günvenli modda açıkken sistemi yeniden başlatmayı denermisin?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629

AimCraviTe

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Ben sorunu şöyle çözdüm. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows + R tuşuna basılı tuttum. Daha sonra ise orada bi ayar gördüm ve köşede bilgisayarı güvenli modda başlat seçeneği vardı. Ben sadece o sayfaya girdim ve geri çıktım. Bilgisayarı tekrar açtığım zaman ise, kendisi güvenli moddan çıkmıştı.

Skyizau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Cyb3r_K1ng Arkadaşımızın dediği yöntem ile olmadıysa,bilgisayarın günvenli modda açıkken sistemi yeniden başlatmayı denermisin?
Ne yaparsam yapayım zaten güvenli mod açılıyor win+r tuşuna basınca da veya başka bir şey de de masaüstüne veya başka bir ekrana ulaşamıyorum güvenli modda ki seçeneklerde hepsi hata veriyor sanırım tek çare format teşekkür ederim
Evet format gerekebilir. Bilgisayarda önemli dosyalarınız yoksa temiz kurulum ile hallolur.

Windows 10 indirmek isterseniz. Aşağıda vereceğim linkten indirebilirsiniz.
Windows 10'u İndirin

Rufus - Create bootable USB drives the easy way ile de USB Belleğe yazıp format atabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim :innocent:
Sanki işletim sistemi hasar görmüş gibi çünkü masaüstüne ulaşamıyoruz.Galiba bir temiz format yolu gözüküyor gibi.
Öyle yapıcam yardımınız için teşekkür ederim
Ben sorunu şöyle çözdüm. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows + R tuşuna basılı tuttum. Daha sonra ise orada bi ayar gördüm ve köşede bilgisayarı güvenli modda başlat seçeneği vardı. Ben sadece o sayfaya girdim ve geri çıktım. Bilgisayarı tekrar açtığım zaman ise, kendisi güvenli moddan çıkmıştı.
Windows + r tuşlarına basınca ben de hiç bir şey olmuyor yine güvenli mod açılıyor:/

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Sorunu format ile çözebilirsin, o zaman sana kolay gelsin.
İyi forumlar...