Soru Windows 10 superlite

MelihST324

Doçent
Reaksiyon puanı
131
diyorlar ki windows 10 superlite fps ve kasmayı azaltıyor doğrumudur ? ve güvenlik açığı varmıdır

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
diyorlar ki windows 10 superlite fps ve kasmayı azaltıyor doğrumudur ? ve güvenlik açığı varmıdır
Resmi sürümler dışında Windows kullanmamanız tavsiye edilir. Ayrıca ben öyle bir sürüm denedim ve hiç memnun kalmamıştım wifi ye tıkladığımda çöküyordu Windows. Normal Windows daha hızlı çalışıyor ve daha az çöküyor.

MelihST324

Doçent
Reaksiyon puanı
131
Resmi sürümler dışında Windows kullanmamanız tavsiye edilir. Ayrıca ben öyle bir sürüm denedim ve hiç memnun kalmamıştım wifi ye tıkladığımda çöküyordu Windows. Normal Windows daha hızlı çalışıyor ve daha az çöküyor.
herkes memnun kalmış güzel fln diyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

şey peki windows 10 var bende kasıyor biraz olsada nası hızlandırırm format atmayı düşünüyorum üefi dahamı hızlı

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Eğer bilgisayarınız UEFI destekliyorsa UEFI kurun. Eğer bilgisayarınızda HDD varsa SSD takın ya da Windows 8.1 kurun. Windows 10 kullanmak isterseniz eğer Windows Defenderi kapatıp yerine daha az kaynak tüketen bir antivirüs kullanın ve ilk kurulumda yüklü gelen gereksiz uygulamaları kaldırın.

MelihST324

Doçent
Reaksiyon puanı
131
Eğer bilgisayarınız UEFI destekliyorsa UEFI kurun. Eğer bilgisayarınızda HDD varsa SSD takın ya da Windows 8.1 kurun. Windows 10 kullanmak isterseniz eğer Windows Defenderi kapatıp yerine daha az kaynak tüketen bir antivirüs kullanın ve ilk kurulumda yüklü gelen gereksiz uygulamaları kaldırın.
üefi dahamı hızlandırıyor pcyi ?

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Windows 10 sürüm 1607 ve Windows 10 2016 LTSB en hafif Windows 10 sürümlerindendir.