windows 10 single language problemli mi gerçekten ve neden...?

我喜欢人

Asistan
Reaksiyon puanı
75
selamlar,

diğer bilgisayarıma da (celeron cpu) windows yükleyeyim dedim. resmi sitesinden windowsu indirdim. yüklerken hangi windows 10 diye sormadı.
ve yükleme tamamlandığında ürün anahtarıda sormuyor. (windows etkinleştirildi diyor bu arada)
böte mezunu arkadasım o windows sorunlu diyor doğru mu?
birde neden sormadı bana yükleme esnasında merak ettim (hangi windows 10 diye.)
ve kendi kendine ürün anahtarı girmiş gibi bi izlenim ,30 gün sonra bu bitecek mi?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
selamlar,

diğer bilgisayarıma da (celeron cpu) windows yükleyeyim dedim. resmi sitesinden windowsu indirdim. yüklerken hangi windows 10 diye sormadı.
ve yükleme tamamlandığında ürün anahtarıda sormuyor. (windows etkinleştirildi diyor bu arada)
böte mezunu arkadasım o windows sorunlu diyor doğru mu?
birde neden sormadı bana yükleme esnasında merak ettim (hangi windows 10 diye.)
ve kendi kendine ürün anahtarı girmiş gibi bi izlenim ,30 gün sonra bu bitecek mi?
Tabii ki de Home single language. Gaming laptoplarda bile Home Single Language ile veriyorlar.

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Sorunlu değil. Bende de kurulum sırasında ürün anahtarı sormuyor. Kurulumdan sonra da Home SL kurulmuş olduğunu görüyorum.

Bu, Windows 10'un bir özelliği. Ama tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum. Yanlış bir şey de söylemek istemiyorum.

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
Sorunlu değil. Bende de kurulum sırasında ürün anahtarı sormuyor. Kurulumdan sonra da Home SL kurulmuş olduğunu görüyorum.

Bu, Windows 10'un bir özelliği. Ama tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum. Yanlış bir şey de söylemek istemiyorum.
En iyisi 8.1 kurun 7 öldü bilgisayar 10'da zorlanırsa o telemetri naletinden oluyor.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246

Hayır değil. Bu şey gömülü OEM keyi girdi o kadar. 8 ve üstünde aktif olarak kullanılıyor. BIOS ta gömdüğü yer ACPI SLIC dır. Olmayan BIOS larda gömme işlemi olmaz her zaman eliniz ile girmeniz gerekir. Bu sayede OEM keyinizi başka anakartlarda kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme: