Windows 10 silinmeyen kullanıcı klasörü sorunu

farukdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Az önce bilgisayarda yeni bir kullanıcı oluşturdum, eskisini de sildim.. Ama sildiğim kullanıcıya ait klasörü silemiyorum, böyle bir uyarı veriyor. Sağ tıklayıp gerekli izinleri de ayarladım, sahipliğinide değiştirdim. Unlocker de olmadı, ne yapacağım şimdi ben?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    261.7 KB · Görüntüleme: 637

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Şu videoya bakın.

İnşallah işinize yarar.İyi günler.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
iobit unlocker veya unlocker programlarından biri ile silebilirsiniz.

farukdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Hemen silmez zaten bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra silinecek şeklinde İngilizce mesaj verir, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra dosyanın silindiğini göreceksin.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bu sitedekilere bakın.Sahipliği al özelliğini sağ tuş menüsüne ekleyelim
Ya da foruma eklediğim konuyla ilgili dosyayı bu linkten indirin.Link--> (Dosya Sahipliğini Alma )
İndirdikten sonra sıkıştırılmış dosyadan yani zip'ten çıkarın.Daha sonra çift tıklayın.Bir yazı çıkacak evete tıklayın.
Bunları yaptıktan sonra silmek istediğiniz klasöre sağ tıklayıp Dosyanın Sahipliğini Al'a tıklayın.En sonunda klasörü silin.

farukdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Sildim arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için.. Kullanıcıyı sildikten sonra birkaç saat beklemek gerekiyormuş demekki, az önce normal sil diyerek sildim hiçbir sorun çıkarmadan sildi.. Demekki beklemek gerekiyormuş, teşekkürler hepinize

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Sildim arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için.. Kullanıcıyı sildikten sonra birkaç saat beklemek gerekiyormuş demekki, az önce normal sil diyerek sildim hiçbir sorun çıkarmadan sildi.. Demekki beklemek gerekiyormuş, teşekkürler hepinize
Aslında çözüm bence beklemek değil.Eğer ki siz benim dediklerimi uyguladıysanız ve klasörün üzerine gelip Dosyanın Sahipliğini Al seçeneğine tıkladıysanız ve daha sonra klaörü silmeyi çalıştıysanız bu yüzden sorununuz çözülmüştür.Sorununuzun çözülmesine sevindim.İyi günler.

farukdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Aslında çözüm bence beklemek değil.Eğer ki siz benim dediklerimi uyguladıysanız ve klasörün üzerine gelip Dosyanın Sahipliğini Al seçeneğine tıkladıysanız ve daha sonra klaörü silmeyi çalıştıysanız bu yüzden sorununuz çözülmüştür.Sorununuzun çözülmesine sevindim.İyi günler.
Hocam ben sizin söylediğinizi görmeden hemen önce silmiştim inanın, yoksa sizinkini mutlaka denerdim.. Ama sözüm olsun, birdahaki sefere sizin dediğiniz yöntemle sileceğim :) Yinede çok teşekkürler ilginiz için

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Hocam ben sizin söylediğinizi görmeden hemen önce silmiştim inanın, yoksa sizinkini mutlaka denerdim.. Ama sözüm olsun, birdahaki sefere sizin dediğiniz yöntemle sileceğim :) Yinede çok teşekkürler ilginiz için
Bir şey değil.İyi günler ve iyi forumlar. :)