KimBuGamzeli
Profesör
Şuan S1.0 2004 sürümü iniyor kullanan var mı hiç? Bir arkadaşım önerdi bana da merak ettim. Genel performans ve oyunlarda ki stabilite çok iyi dedi. Denemek istedim. Sizce iyi mi?
@EFI Shell
@EFI Shell
Revios 2004 S1 sürümünü kullanıyorum gayet seri sorunsuz güncellemeleri alıyor ayrıca türkçe dilde ekleniyor normal windowsla arasında çok fark var seri ve akıcı
S serisi (önerilir)
Kararlılık, performans ve uyumluluk odaklı
Küçük gizlilik yamaları, normal bir ISO'dan önemli ölçüde daha iyidir
Tam Microsoft Store, Xbox GamePass ve Console Companion desteği
Yalnızca entegre temel AppX uygulamaları
Eksik uygulamalar Microsoft Store üzerinden yeniden indirilebilir
Normal bir Windows 10 kurulumundan yaklaşık 1,5-3 GB daha hafif
Dolby Atmos desteği
Windows Fotoğraf Görüntüleyici eklendi
U serisi
Deneyimli ve ileri düzey kullanıcılar içindir!
Performans ve gizlilik odaklı
Microsoft arka kapılarını engellemek ve kullanıcı gizlilik kontrolünü yeniden kazanmak için çeşitli yamalar
Genellikle daha minimal
S yapılarına kıyasla vasat uyumluluk (uyumluluğu tercih ediyorsanız S serisinin kullanılması önerilir)
AppX tamamen kaldırıldı
Yerleşik ek özelliklere sahip Özel Başlat Menüsü
Normal bir Windows 10 kurulumundan yaklaşık 3-6 GB daha hafif
Dolby Atmos, Xbox Özellikleri, Hyper-V, Akıllı Kart, Windows Biyometrik ve Tablet PC desteklenmez
revios sitesinde yazılanlar bunlar S serisi öneriliyor U seirisi daha çok uzman kişiler için
bende yüklü güncelemelerEkli dosyayı görüntüle 112636
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca türkçe dil yükledikten sonra bu resimlerdeki gibi ayarlamak lazım yoksa açılışta welcome yazar ve çoğu uygulama türkçe desteği olduğu halde bölgesel ayarlar yapılmazsa ingilizce olur veya türkçe karakter eksikliği yaşanır
Ekli dosyayı görüntüle 112637Ekli dosyayı görüntüle 112638Ekli dosyayı görüntüle 112639
ellenmiş kurcalanmış windows kullanmayın babasının hayrına yapmazlar.
Benim ayarlarda bu şekilde ama update yapınca ince ayarlar bozulur mu onu merak etmiştim.
evet sosyal medya kullananlar endişenmelimi bilmiyorum ama ben sosyal medya vs kullanmadığım için pekte etkisi yoktwitter'ını çalar sarıturpa salça olabilir.
Yanlış anlama ama çok saçma bir düşünce.Bir şey olmaz merak etme adam benim hesaptaki 3 liraya mı göz dikecek facebook hesabımı mı çalacak?
şuan ghostspectre yazdırdım birazdan yüklerim iyi diyorlar bakalım reviosla aradaki farkı ayrıca ghostspectre daha güncel Detaylar burada
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet sosyal medya kullananlar endişenmelimi bilmiyorum ama ben sosyal medya vs kullanmadığım için pekte etkisi yok
Yanlış anlama ama çok saçma bir düşünce.
ReviOS'da güncel 2004 sürümünü kullanıyorum. Aslında bir deneyin memnun kalırsanız FPS konusunda özellikle daha iyi ise ona geçerim. Geçen gün arkadaşım onu önerdi çünkü memnun kalmazsan ghost spectre kur üstüne tanımıyorum diye.
Tamam.
bişey olmaz dedi sonra herşeyini çaldırınca savcıya koşar...
arkadaşın haklıymış eğer oyuncuysan ghost superlite kur değilsen compact sürümünü kur ben superlite kurdum ıvır zıvır yok güncellemeler 2050 yılına kadar duraklatmış ama yinede güncellemeri ghost tolbox üzerinden yükleniyor reviostan daha akıcı güncel denemesi sana kalmış tüm sürümler aynı iso içinde kurulumda istediğini seçiyorsun
burada sitesi tıklaKonularıma artık yazmasan diyorum.
Bakayım belki onu indiririm de bu elemanın sitesi falan yok mu sadece youtube kanalı var.
Recommended to install yazan yerdeki olanları yükle gerisi sana kamış arada birde tweak cleaner yazan yerde artıkları temizlersinKurdum bile ekstra ayara falan gerek var mı özellikle de toolbox üzerinden?
Modifiye edilmiş Windows sürümlerini tavsiye etmiyorum.Şuan bende kullanıyorum da aynı sürümü merak ettim kimisi oyun oynuyorsan 3.5 kur dedi ona baktım revios'un sitesinden 1709 U3.5 olarak geçiyor ama eski olduğu için kurmak istemedim. O kadar ayar yapılmış bir sistem ekstra olarak bende bir kaç ayar çektim güncelleme yaparsak bozulmaz mı çünkü kendi sitesin de güncelleme ile alakalı bir bilgi bulamadım.
Modifiye edilmiş Windows sürümlerini tavsiye etmiyorum.
Recommended to install yazan yerdeki olanları yükle gerisi sana kamış arada birde tweak cleaner yazan yerde artıkları temizlersin