Windows 10 ReviOS Kullanan Var MI?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Şuan S1.0 2004 sürümü iniyor kullanan var mı hiç? Bir arkadaşım önerdi bana da merak ettim. Genel performans ve oyunlarda ki stabilite çok iyi dedi. Denemek istedim. Sizce iyi mi?

@EFI Shell

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Konu hakkında bilgi var mı merak ettim

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Bir diğer arkadaşım ise ReviOS değil de Ghost Spectre kullan belki de en iyi Windows 10 modifiyesi bu dedi bakalım hangisi daha güzel çıkacak.

Romaryu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
Revios 2004 S1 sürümünü kullanıyorum gayet seri sorunsuz güncellemeleri alıyor ayrıca türkçe dilde ekleniyor normal windowsla arasında çok fark var seri ve akıcı

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Revios 2004 S1 sürümünü kullanıyorum gayet seri sorunsuz güncellemeleri alıyor ayrıca türkçe dilde ekleniyor normal windowsla arasında çok fark var seri ve akıcı

Şuan bende kullanıyorum da aynı sürümü merak ettim kimisi oyun oynuyorsan 3.5 kur dedi ona baktım revios'un sitesinden 1709 U3.5 olarak geçiyor ama eski olduğu için kurmak istemedim. O kadar ayar yapılmış bir sistem ekstra olarak bende bir kaç ayar çektim güncelleme yaparsak bozulmaz mı çünkü kendi sitesin de güncelleme ile alakalı bir bilgi bulamadım.

Romaryu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
S serisi (önerilir)
Kararlılık, performans ve uyumluluk odaklı

Küçük gizlilik yamaları, normal bir ISO'dan önemli ölçüde daha iyidir

Tam Microsoft Store, Xbox GamePass ve Console Companion desteği

Yalnızca entegre temel AppX uygulamaları

Eksik uygulamalar Microsoft Store üzerinden yeniden indirilebilir

Normal bir Windows 10 kurulumundan yaklaşık 1,5-3 GB daha hafif

Dolby Atmos desteği

Windows Fotoğraf Görüntüleyici eklendi

U serisi
Deneyimli ve ileri düzey kullanıcılar içindir!

Performans ve gizlilik odaklı

Microsoft arka kapılarını engellemek ve kullanıcı gizlilik kontrolünü yeniden kazanmak için çeşitli yamalar

Genellikle daha minimal

S yapılarına kıyasla vasat uyumluluk (uyumluluğu tercih ediyorsanız S serisinin kullanılması önerilir)

AppX tamamen kaldırıldı

Yerleşik ek özelliklere sahip Özel Başlat Menüsü

Normal bir Windows 10 kurulumundan yaklaşık 3-6 GB daha hafif

Dolby Atmos, Xbox Özellikleri, Hyper-V, Akıllı Kart, Windows Biyometrik ve Tablet PC desteklenmez

revios sitesinde yazılanlar bunlar S serisi öneriliyor U seirisi daha çok uzman kişiler için
bende yüklü güncelemeler Screenshot_1.png
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca türkçe dil yükledikten sonra bu resimlerdeki gibi ayarlamak lazım yoksa açılışta welcome yazar ve çoğu uygulama türkçe desteği olduğu halde bölgesel ayarlar yapılmazsa ingilizce olur veya türkçe karakter eksikliği yaşanır
Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg
Screenshot_3.jpg

Son düzenleme:

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
S serisi (önerilir)
Kararlılık, performans ve uyumluluk odaklı

Küçük gizlilik yamaları, normal bir ISO'dan önemli ölçüde daha iyidir

Tam Microsoft Store, Xbox GamePass ve Console Companion desteği

Yalnızca entegre temel AppX uygulamaları

Eksik uygulamalar Microsoft Store üzerinden yeniden indirilebilir

Normal bir Windows 10 kurulumundan yaklaşık 1,5-3 GB daha hafif

Dolby Atmos desteği

Windows Fotoğraf Görüntüleyici eklendi

U serisi
Deneyimli ve ileri düzey kullanıcılar içindir!

Performans ve gizlilik odaklı

Microsoft arka kapılarını engellemek ve kullanıcı gizlilik kontrolünü yeniden kazanmak için çeşitli yamalar

Genellikle daha minimal

S yapılarına kıyasla vasat uyumluluk (uyumluluğu tercih ediyorsanız S serisinin kullanılması önerilir)

AppX tamamen kaldırıldı

Yerleşik ek özelliklere sahip Özel Başlat Menüsü

Normal bir Windows 10 kurulumundan yaklaşık 3-6 GB daha hafif

Dolby Atmos, Xbox Özellikleri, Hyper-V, Akıllı Kart, Windows Biyometrik ve Tablet PC desteklenmez

revios sitesinde yazılanlar bunlar S serisi öneriliyor U seirisi daha çok uzman kişiler için
bende yüklü güncelemelerEkli dosyayı görüntüle 112636

ayrıca türkçe dil yükledikten sonra bu resimlerdeki gibi ayarlamak lazım yoksa açılışta welcome yazar ve çoğu uygulama türkçe desteği olduğu halde bölgesel ayarlar yapılmazsa ingilizce olur veya türkçe karakter eksikliği yaşanır
Ekli dosyayı görüntüle 112637Ekli dosyayı görüntüle 112638Ekli dosyayı görüntüle 112639

Benim ayarlarda bu şekilde ama update yapınca ince ayarlar bozulur mu onu merak etmiştim.

Romaryu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
kullanıp kullanmamak tamamen kullanıcıya bağlı olan bişey evet babasının hayrına yapmıyorlar çoğu kişi yazılımı sevdiği için bu tür modifikasyonları yapıyor çoğu kişi kötü amaç için unutmamak lazım bu tür geliştiriciler iyi bağış alırlar belki biz yapamıyoruz çünkü kur olayı belimizi büküyor ayrıca paypal yasak ülkede şahsen yasak olmasa yapardım elimden geldiğince bişeyler yazılım kolay iş değil emek var

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
twitter'ını çalar sarıturpa salça olabilir.

Romaryu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
Benim ayarlarda bu şekilde ama update yapınca ince ayarlar bozulur mu onu merak etmiştim.

şuan ghostspectre yazdırdım birazdan yüklerim iyi diyorlar bakalım reviosla aradaki farkı ayrıca ghostspectre daha güncel Detaylar burada

twitter'ını çalar sarıturpa salça olabilir.
evet sosyal medya kullananlar endişenmelimi bilmiyorum ama ben sosyal medya vs kullanmadığım için pekte etkisi yok

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
şuan ghostspectre yazdırdım birazdan yüklerim iyi diyorlar bakalım reviosla aradaki farkı ayrıca ghostspectre daha güncel Detaylar burada

evet sosyal medya kullananlar endişenmelimi bilmiyorum ama ben sosyal medya vs kullanmadığım için pekte etkisi yok

ReviOS'da güncel 2004 sürümünü kullanıyorum. Aslında bir deneyin memnun kalırsanız FPS konusunda özellikle daha iyi ise ona geçerim. Geçen gün arkadaşım onu önerdi çünkü memnun kalmazsan ghost spectre kur üstüne tanımıyorum diye.

Yanlış anlama ama çok saçma bir düşünce.

Tamam.

Romaryu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
ReviOS'da güncel 2004 sürümünü kullanıyorum. Aslında bir deneyin memnun kalırsanız FPS konusunda özellikle daha iyi ise ona geçerim. Geçen gün arkadaşım onu önerdi çünkü memnun kalmazsan ghost spectre kur üstüne tanımıyorum diye.

Tamam.

arkadaşın haklıymış eğer oyuncuysan ghost superlite kur değilsen compact sürümünü kur ben superlite kurdum ıvır zıvır yok güncellemeler 2050 yılına kadar duraklatmış ama yinede güncellemeri ghost tolbox üzerinden yükleniyor reviostan daha akıcı güncel denemesi sana kalmış tüm sürümler aynı iso içinde kurulumda istediğini seçiyorsun

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bişey olmaz dedi sonra herşeyini çaldırınca savcıya koşar...

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
bişey olmaz dedi sonra herşeyini çaldırınca savcıya koşar...

Konularıma artık yazmasan diyorum.

arkadaşın haklıymış eğer oyuncuysan ghost superlite kur değilsen compact sürümünü kur ben superlite kurdum ıvır zıvır yok güncellemeler 2050 yılına kadar duraklatmış ama yinede güncellemeri ghost tolbox üzerinden yükleniyor reviostan daha akıcı güncel denemesi sana kalmış tüm sürümler aynı iso içinde kurulumda istediğini seçiyorsun

Bakayım belki onu indiririm de bu elemanın sitesi falan yok mu sadece youtube kanalı var.

1304283

Öğrenci
Reaksiyon puanı
43
Şuan bende kullanıyorum da aynı sürümü merak ettim kimisi oyun oynuyorsan 3.5 kur dedi ona baktım revios'un sitesinden 1709 U3.5 olarak geçiyor ama eski olduğu için kurmak istemedim. O kadar ayar yapılmış bir sistem ekstra olarak bende bir kaç ayar çektim güncelleme yaparsak bozulmaz mı çünkü kendi sitesin de güncelleme ile alakalı bir bilgi bulamadım.
Modifiye edilmiş Windows sürümlerini tavsiye etmiyorum.