windows 10 pro? tarih hatası formatı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asprin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
arkadaşlar işlemcim 8. nesil olunca windows 10 dan başka sürüm ekletmiyor. hal durum böyle olunca windows 10 pro yükledim muhasebeci olduğum için kullandığım program tarih saat formatında çalışıyor yazılım alt yapısı öyle. fakat windows 10 proda saat tarih ayarlarında örnek vermem gerekirse 7.02.2020 gibi kısa tarih eklemiş ve bunun tarih ayarına gitmeme karşın hiç bir şekilde 07.02.2020 tarihi değiştiremedim. sıfırı etkisiz gösteriyor. kullandığım programda yazılım alt yapısı 07.02.2020 olacak diyor olmaz ise güncelleme sonucu vermiyor? windows 10 pro nun saat tarih formatını nasıl düzeltebilirim ? 07.02.2020 gibi ? böyle bir seçenek var ise mutlaka yardımcı olun.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Sağ altta tarih bölümünü sağ tıklayıp tarih ve saat ayarlayın bölümüne gelin.
Sağ üstte mavi yazı ile tarih saat ve bölgesel biçimlendirme bölümüne gelin.
Bu bölümde en altta mavi yazı ile VERİ BİÇİMLERİNİ DEĞİŞTİR sekmesini tıklayın
Oradaki seçeneklerden kısa tarih kutusunu tıklayıp istediğiniz tarih formatını atayın.

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Sağ altta tarih bölümünü sağ tıklayıp tarih ve saat ayarlayın bölümüne gelin.
Sağ üstte mavi yazı ile tarih saat ve bölgesel biçimlendirme bölümüne gelin.
Bu bölümde en altta mavi yazı ile VERİ BİÇİMLERİNİ DEĞİŞTİR sekmesini tıklayın
Oradaki seçeneklerden kısa tarih kutusunu tıklayıp istediğiniz tarih formatını atayın.
değerli hocam proda bahsetmiş oldugunuz uzun tarih sekmesi yok sorun orada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte sorun resimdeki gibi gg.gg.gggg eşleniği yok.

Ekli dosyalar

• Yeni Bit Eşlem Resmi (3).jpg
    Yeni Bit Eşlem Resmi (3).jpg
    52.6 KB · Görüntüleme: 151

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Veri biçimlerini değiştir sekmesine geldiniz mi orada var dediğiniz bende var görüyorum çünkü.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
hocam gelmemmi belki 50 kez geldim bende o seçenek yok sadece 2 seçenek sunmuş.
Başkan benim kullandığım bu masa üstü PC W10 Pro sürümünde. Dediğim bölümde tarih formatının çeşitli şekilleri var seçip ayarlayabiliyorsunuz bende şu an mi mevcut format 08.02.2020 şeklinde.

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Başkan benim kullandığım bu masa üstü PC W10 Pro sürümünde. Dediğim bölümde tarih formatının çeşitli şekilleri var seçip ayarlayabiliyorsunuz bende şu an mi mevcut format 08.02.2020 şeklinde.
bende yok inan ki olmuyor. sen nasıl yaptıysan bana sırasıyla yol çiz bende gidim o yola düzeltim.

Veri biçimlerini değiştir sekmesine geldiniz mi orada var dediğiniz bende var görüyorum çünkü.
bende yok hocam.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
bende yok inan ki olmuyor. sen nasıl yaptıysan bana sırasıyla yol çiz bende gidim o yola düzeltim.

bende yok hocam.
Başkan ilk mesajımda belirttim, kendimin yaptığı bir şey yok muhtemelen sistemin kendisinde mevcut. Tüm güncellemeleri kontrol edin bence.