frisby714
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar windows 10 pro indirmek istiyorum windowsun sitesine girip indiriyorum 2 seçenek var sürüm 1.windows home 2.windows 10 single language bunlardan biri windows 10 pro mu yardım edin lütfen
Zaten dediğiniz gibi bir home diğeri sg. Farketmiyor aslında ancak pro için Windows 10Selamlar arkadaşlar windows 10 pro indirmek istiyorum windowsun sitesine girip indiriyorum 2 seçenek var sürüm 1.windows home 2.windows 10 single language bunlardan biri windows 10 pro mu yardım edin lütfen
Destekliyor. İndirme aracını kullan pro'yu seçersin oradanWindows 10 pro neden yazmıyorda windows 10 yazıyor tamamen meraktan soruyorum bu arada uefi kurmak istiyorum sistemin z170 pro gaming anakart mevcut destekliyor mu uefi?
Windows 10 ve windows 10 single language vardı windows 10 u seçtimDestekliyor. İndirme aracını kullan pro'yu seçersin oradan
Son sorduğum soru çok saçma olmuş onu sormadım farzedinDestekliyor. İndirme aracını kullan pro'yu seçersin oradan
Hangini seçeceğim sayın moderatörSon sorduğum soru çok saçma olmuş onu sormadım farzedinwindows indirme videolarına bakıyorum kafam karıştı yardımcı olun lütfen iso indirirken 1.windows 10
2.windows 10 single language var
izlediğim videolarda 3. bir seçenek olarak windows 10 proda var fakat o bende yok bende bu üstteki ikisi var pro için hangini indirmem gerek saygılar