Soru Windows 10 mu 11 mi

AyranPLS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayara işletim sistemi alcam ama Windows 10 mu alsam 11 mi alsam bilemedim.
Windows 11 hiç kullanmadığım için bilmiyorum
Hangisini alayım

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
8
Güncel windows 11 sürümleri kararlı hale gelmiş durumda son güncellemeleri alarak kararlı sürümlere geçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel windows 11 sürümleri kararlı hale gelmiş durumda son güncellemeleri alarak kararlı sürümlere geçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.

AyranPLS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Teşekkür ederim

AyranPLS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu bilgi yardımcı olmaz, yeni üretilen düşük seviye cihazlar da var, yüksek seviye cihazlar da.

Düşük seviye bir cihaz. Zaten oyun oynamak için kullanmayacağım

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
500

Düşük seviye bir cihaz. Zaten oyun oynamak için kullanmayacağım
Eğer webde gezinme, ofis programlarını kullanma, müzik dinleme gibi amaçların varsa Windows 10 tavsiye ederim. Eğer istersen benim yaptığım özelleştirilmiş Windows'da var. (Adı WinLove. Bu forumda birkaç ay sonra tanıtacağım.)

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,493
Ben ubuntu kullanıyorum ancak sorunuza gelirsek Microsoft Windows 10 a olan desteğini sonlandırıyor.
Sanırım tek seçenek Windows 11.

Mr. Doge

Doçent
Reaksiyon puanı
382
Birkaç aya Windows 10'un desteğinin biteceğini düşünürsek Windows 11 tek seçenek gibi (Linux'a geçemiyorsanız).