Yardım Windows 10 Microsoft Edge Yok ?

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Bugün Windows 10 LTSC kurdum fakat iş odaklı olduğu için Edge yok eskiden sitesinden yükleniyordu şimdi ise Microsoft eski Edge'lerin güncellenmesini istiyor fakat oda yok, exe olarak bir yerden kurdum eski Edge'den güncelleyin diyor, bir türlü çözümünü bulamadım. Edge hep kullandığım tarayıcıdır çünkü.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Bugün Windows 10 LTSC kurdum fakat iş odaklı olduğu için Edge yok eskiden sitesinden yükleniyordu şimdi ise Microsoft eski Edge'lerin güncellenmesini istiyor fakat oda yok, exe olarak bir yerden kurdum eski Edge'den güncelleyin diyor, bir türlü çözümünü bulama dım. Edge hep kullandığım tarayıcıdır çünkü.
sorununuzu tam anlayamadım,eğer ki anladığım gibiyse;edge'den başka bir tarayıcıyı indirip ordan Edge'yi indirebilirsiniz.

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Şu web sayfasını açın. En güncel sürüm ve derlemeyi seçin

veya doğrudan

Tıkla indir ve yükle.
Teşekkürler, deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorununuzu tam anlayamadım,eğer ki anladığım gibiyse;edge'den başka bir tarayıcıyı indirip ordan Edge'yi indirebilirsiniz.
Hocam hem İnternet Explorer'de hem de Chrome'da denedim ama Microsoft Edge İş'i bi deneyeceğim.
gogle.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet dediğim hatayı aldım. Eğer Windows'u güncellemem gerekirse yaklaşık 3 4 saat önce LTSC güncellemesi yaptığım için ses sorunu ve gpedit.msc'de 10 tane falan hata aldım, tekrar format attım. Aman daha elimi sürmem.
aha.PNG

Son düzenleme:

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Link oncelıkle Eskı surumu Kaldırın ve Guncel surumu Tekrardan Yükleyin.