windows 10 lisans anahtarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfabet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alfabet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar merhaba bilgisayarıma usb ile windows 10 yükleyeceğim pc win 8 çıkışlı ben daha önce windows 10 güncellemiştim dün format attım fakat windows 10 kurulumunu yapamadım ''bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu'' şeklinde hata aldım çokta araştırdım forumlarda ama hiçbiri işe yaramadı şimdi başka pc den usb ye windows 10 yüklüyorum o şekilde pc mi yükseltme yapmaya çalışacağım. neyse lafı çok dolandırdım :) sorum şu windows 10 a yükseltirken lisans anahtarı soruyormuş o adımı atla demem gerekiyormuş öyle yaptığımda tam sürümü mü kullanacağım yoksa kısıtlı windows 10 sürümünümü kullanacağım yada daha önce kullandığım orjinal windows 10 lisans anahtarını öğrenmenin bir yolu varmı ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Eğer daha önce Windows 10 yükleyip aktifleştirme işlemini başarıyla yaptıysanız tekrardan aynı işlemi yapmanıza gerek yok. Format sırasında "Ürün anahtarım yok" seçeneğine tıklayıp kurulumu tamamlayın. Masaüstü gelip internet aktif olunca bilgisayar otomatik olarak etkinleştirilir.
Dikkat etmeniz gereken şey daha önce yüklediğiniz windows 10 sürümünün aynısını yüklemeniz gerekmekte. Home, Pro, Single Language vs.
Alternatif olarak windows 8 lisans anahtarınızı öğrenip direkt windows 10 kurulumu sırasında girerek de etkinleştirme işlemini yapabilirsiniz.

BIOS'a gömülü mevcut lisans bilgilerinizi öğrenmek için Product Key uygulamasını kullanabilirsiniz.
http://www.nirsoft.net/utils/produkey.zip

alfabet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eğer daha önce Windows 10 yükleyip aktifleştirme işlemini başarıyla yaptıysanız tekrardan aynı işlemi yapmanıza gerek yok. Format sırasında "Ürün anahtarım yok" seçeneğine tıklayıp kurulumu tamamlayın. Masaüstü gelip internet aktif olunca bilgisayar otomatik olarak etkinleştirilir.
Dikkat etmeniz gereken şey daha önce yüklediğiniz windows 10 sürümünün aynısını yüklemeniz gerekmekte. Home, Pro, Single Language vs.
Alternatif olarak windows 8 lisans anahtarınızı öğrenip direkt windows 10 kurulumu sırasında girerek de etkinleştirme işlemini yapabilirsiniz.

BIOS'a gömülü mevcut lisans bilgilerinizi öğrenmek için Product Key uygulamasını kullanabilirsiniz.
http://www.nirsoft.net/utils/produkey.zip
eyvallah çok teşekkür ederim. yüklemeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum
16305-dac5326d465004214e047bb038440521.jpg

Ekli dosyalar

• windows.JPG
    windows.JPG
    678.4 KB · Görüntüleme: 690

alfabet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ISO dosyasını indirip USB diski boot ederek temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Windows 10 ISO
şuan usb ye Windows 10 u kurdum ama burada takıldım
--- Gönderi Güncellendi ---
Kimse yokmu?
usb ye windows 10 yükleyip usb üzerinden yükleyecektim arkadaşlar fakat olmadı biostan usb ile başlatmayı seçtim pc usb ile açıldı yükleme ekranı geldi kullanım koşullarını kabul ettim 2 seçenek vardı biri herşeyi silip kurulumdu yanlış hatırlamıyorsam onu seçtiğimde birşeyler oluyor tekrar sözleşme ekranına dönüyor ve bu durmadan devam etti. .2 seçeneği denediğimde bana nereye kuracağımı soruyor birsürü disk geliyor fakat hiçbirine kuramadım seçilen disk gpt bölümü stilinde gibi uyarılar aldım yanlış şeyler yapmaktan korktuğum için çok irdelemeden pc yi normal şekilde çalıştırdım. Ne yapayım diye düşünürken usb yi açtım içinde setup vardı ona tıkladım şimdi burdayım sonumuz hayrola
Arkadaşlar şuan vaziyet böyle umarım bir terslik çıkmaz. Nede olsa hiçbiryerde usb ye Windows 10 yükleyip içindeki setup u çalıştırmamı söylemedi :)

Ekli dosyalar

• IMG_7483.JPG
    IMG_7483.JPG
    773.3 KB · Görüntüleme: 256
  • IMG_7487.JPG
    IMG_7487.JPG
    1.3 MB · Görüntüleme: 679
  • IMG_7488.JPG
    IMG_7488.JPG
    1.5 MB · Görüntüleme: 489

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Rufus programı ile Windows 10 İSO dosyasını flash belleğe yazdırın ondan sonra boot önceliğiniz flash bellek olarak seçin oatomatik kurulum olacaktır.