Ahmet Baki
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Freedos pc aldım nasıl win 10 lisans anahtarı bulcam girmezsem ileride etkinleştirme yazısı çıkar mı?
Bu fiyatlara töbe alamam![]()
Windows 10 Home ve Pro Karşılaştırması | Microsoft Windows
Hangi Windows 10 sürümünü satın alacağınıza tam olarak karar verin. Microsoft'un kapsamlı kontrol listesiyle Windows 10 Home ve Pro'yu karşılaştırın ve seçiminizden emin olun!www.microsoft.com
OEM key alabilirsiniz internetten, ya da lisanssız kullanabilrisiniz.Bu fiyatlara töbe alamam
Lisanssız kullanırken deneme sürümü olmuyor mu daha sonra sıkıntı çıkarmasınOEM key alabilirsiniz internetten, ya da lisanssız kullanabilrisiniz.
Etkinleştirilmemiş kullanabilirsiniz o zaman. OEM keyleri önermiyorum çünkü lisans 2. günden gidebilir.Bu fiyatlara töbe alamam
arada sırada etkinleştirn yazısı çıkar bir de duvar kağıdı değişmez onun dışında kulanabilrsinniz rahatçaLisanssız kullanırken deneme sürümü olmuyor mu daha sonra sıkıntı çıkarmasın
arada sırada etkinleştirn yazısı çıkar bir de duvar kağıdı değişmez onun dışında kulanabilrsinniz rahatça
OEM mi almalıyım retail miDijital lisans 2019 dan beri kullanıyorum.
Yazılımbudur'un epttavm mağazasından aldım. Simdilerde çoğu siteden kaldırıldığından kendi sitelerinde satıyorlar.
Etkinlestirmezsen güncellestirme, güvenlik basta olmak uzere bazı özellikleri kullanamayacaksın.
Tek bilgisayarda kullanacağın için farketmez.OEM mi almalıyım retail mi
Windows 10 home mu yoksa pro mu
Tek bilgisayarda kullanacağın için farketmez.
Ancak retail dediğin mağazalardan alınan kutulu ürün. 1000 tl midir nedir o tarz bir sey.
Oem ise üreticilerin kullandığı lisans türü.
Internetten ucuza bulduklarının hepsi dijital lisans olarak geçer. Retail oem yazmasına takılma. Önemli olan sana çalışan bir windows anahtari verecegine güvendiğin yer olması.
Dil degistirme secenegini kullandığımdan pro kullanıyorum. Zaten fiyat farkı cok azdı.
Baska bir farkina daha rastlamadim ?
Valla ben kendim epttavm den aldım aynı mağazadan. Sorun yaşamadığımdan bunu önerip duruyorum. Ancak sana önerdiğim gibi bir kaç kişiye daha önerdim. Parayı yatırdıktan sonra canlı desteğe bildirmen gerekiyor. Önerdiğim arkadaş bildirmediğinden bir kaç gün geç aldı.![]()
Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim
Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma!www.yazilimbudur.com
güvenilir midir
gittigidiyor vb. sitelerde OEM key satışları mevcut. Yalnız key'ler yada satıcılar ne kadar güvenilir bilinemez. Yıllarca kullanadabilirsiniz, bir kaç güne patlayadabilir. Sorumluluk size ait.![]()
Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim
Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma!www.yazilimbudur.com
güvenilir midir
TeşekkürlerValla ben kendim epttavm den aldım aynı mağazadan. Sorun yaşamadığımdan bunu önerip duruyorum. Ancak sana önerdiğim gibi bir kaç kişiye daha önerdim. Parayı yatırdıktan sonra canlı desteğe bildirmen gerekiyor. Önerdiğim arkadaş bildirmediğinden bir kaç gün geç aldı.
Buradan .iso dosyasını indirebilirsin.Teşekkürler
Windows flash belleğini hazırlayacağımda güncel win nerden ulaşabilirim
Hayır etkimleştirilmemiş bir windows kullanırken sadece başlarda değğişitirlebilir.Değişiyor ben değiştirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duvar kağıdını değiştirebiliyorsun sağ tıklayarak.
SSD var. Windows 10 kurabilirsiniz. Eğer Windows 10'un özelliklerinden yararlanmayacaksanız Windows 8.1 de kurabilirsiniz. Windows 8.1 daha hafif bir işletim sistemi.![]()
Asus D509DA-EJ887 Ryzen 3 3250U 4 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus D509DA-EJ887 Ryzen 3 3250U 4 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus D509DA-EJ887 Ryzen 3 3250U 4 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 9.216,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Win 10 mu kurmalıyım win8 mi
Win10 64bit kurabilirsin. Güncel bilgisayara güncel işletim sistemi iyidir.![]()
Asus D509DA-EJ887 Ryzen 3 3250U 4 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus D509DA-EJ887 Ryzen 3 3250U 4 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus D509DA-EJ887 Ryzen 3 3250U 4 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 9.216,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Win 10 mu kurmalıyım win8 mi
attığınız linkte 2021 windows mu var güncel olarakWin10 64bit kurabilirsin. Güncel bilgisayara güncel işletim sistemi iyidir.
format usb si hazırla uefi ile kur ürün anhatarını internetten baksan da olur alnlamadıysan detaylı anlatırımFreedos pc aldım nasıl win 10 lisans anahtarı bulcam girmezsem ileride etkinleştirme yazısı çıkar mı?
almadım dahaformat usb si hazırla uefi ile kur ürün anhatarını internetten baksan da olur alnlamadıysan detaylı anlatırım
Evet win10 20h2 sürümü (en son versiyon)attığınız linkte 2021 windows mu var güncel olarak
format usb varmıalmadım daha
yada hazırlamayı biliyo musunformat usb varmı
win 10 mu fazla ram yiyorw
Windows 10 fazla ram harcamasın istiyorsan Windows 8.1 Single Language x64 kur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 8.1 driverı yoksa 10 kurun.
evetwin 10 mu fazla ram yiyor
cumartes ialıcam zaten 4 gb4gb RAM bile sıkıntı yaratabilirken 2 gb RAM ile windows 10’da çok sıkıntı yaşayabilirsin.
Yükseltme imkanın varsa RAM’i yükseltmeni öneririm.