Windows 10 lisans anahtarı nasıl alacağım?

Ahmet Baki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Freedos pc aldım nasıl win 10 lisans anahtarı bulcam girmezsem ileride etkinleştirme yazısı çıkar mı?

Reaksiyon puanı
10,549
Dijital lisans 2019 dan beri kullanıyorum.
Yazılımbudur'un epttavm mağazasından aldım. Simdilerde çoğu siteden kaldırıldığından kendi sitelerinde satıyorlar.

Etkinlestirmezsen güncellestirme, güvenlik basta olmak uzere bazı özellikleri kullanamayacaksın.

Ahmet Baki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Dijital lisans 2019 dan beri kullanıyorum.
Yazılımbudur'un epttavm mağazasından aldım. Simdilerde çoğu siteden kaldırıldığından kendi sitelerinde satıyorlar.

Etkinlestirmezsen güncellestirme, güvenlik basta olmak uzere bazı özellikleri kullanamayacaksın.
OEM mi almalıyım retail mi

Windows 10 home mu yoksa pro mu

Reaksiyon puanı
10,549
OEM mi almalıyım retail mi

Windows 10 home mu yoksa pro mu
Tek bilgisayarda kullanacağın için farketmez.
Ancak retail dediğin mağazalardan alınan kutulu ürün. 1000 tl midir nedir o tarz bir sey.
Oem ise üreticilerin kullandığı lisans türü.

Internetten ucuza bulduklarının hepsi dijital lisans olarak geçer. Retail oem yazmasına takılma. Önemli olan sana çalışan bir windows anahtari verecegine güvendiğin yer olması.

Dil degistirme secenegini kullandığımdan pro kullanıyorum. Zaten fiyat farkı cok azdı.
Baska bir farkina daha rastlamadim ?

Ahmet Baki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tek bilgisayarda kullanacağın için farketmez.
Ancak retail dediğin mağazalardan alınan kutulu ürün. 1000 tl midir nedir o tarz bir sey.
Oem ise üreticilerin kullandığı lisans türü.

Internetten ucuza bulduklarının hepsi dijital lisans olarak geçer. Retail oem yazmasına takılma. Önemli olan sana çalışan bir windows anahtari verecegine güvendiğin yer olması.

Dil degistirme secenegini kullandığımdan pro kullanıyorum. Zaten fiyat farkı cok azdı.
Baska bir farkina daha rastlamadim ?

güvenilir midir

Reaksiyon puanı
10,549

güvenilir midir
Valla ben kendim epttavm den aldım aynı mağazadan. Sorun yaşamadığımdan bunu önerip duruyorum. Ancak sana önerdiğim gibi bir kaç kişiye daha önerdim. Parayı yatırdıktan sonra canlı desteğe bildirmen gerekiyor. Önerdiğim arkadaş bildirmediğinden bir kaç gün geç aldı.
1.PNG

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213

güvenilir midir
gittigidiyor vb. sitelerde OEM key satışları mevcut. Yalnız key'ler yada satıcılar ne kadar güvenilir bilinemez. Yıllarca kullanadabilirsiniz, bir kaç güne patlayadabilir. Sorumluluk size ait.

Ahmet Baki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Valla ben kendim epttavm den aldım aynı mağazadan. Sorun yaşamadığımdan bunu önerip duruyorum. Ancak sana önerdiğim gibi bir kaç kişiye daha önerdim. Parayı yatırdıktan sonra canlı desteğe bildirmen gerekiyor. Önerdiğim arkadaş bildirmediğinden bir kaç gün geç aldı.
Teşekkürler
Windows flash belleğini hazırlayacağımda güncel win nerden ulaşabilirim

Ahmet Baki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Win 10 mu kurmalıyım win8 mi

Saruhan0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
81

SSD var. Windows 10 kurabilirsiniz. Eğer Windows 10'un özelliklerinden yararlanmayacaksanız Windows 8.1 de kurabilirsiniz. Windows 8.1 daha hafif bir işletim sistemi.

Reaksiyon puanı
10,549

Win10 64bit kurabilirsin. Güncel bilgisayara güncel işletim sistemi iyidir.

mer midyel

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
54
Freedos pc aldım nasıl win 10 lisans anahtarı bulcam girmezsem ileride etkinleştirme yazısı çıkar mı?
format usb si hazırla uefi ile kur ürün anhatarını internetten baksan da olur alnlamadıysan detaylı anlatırım

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
4gb RAM bile sıkıntı yaratabilirken 2 gb RAM ile windows 10’da çok sıkıntı yaşayabilirsin.

Yükseltme imkanın varsa RAM’i yükseltmeni öneririm.