• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 10 kurulumda aşılamayan hata

Ablak.okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam,

Bir konu hakkında uzman görüşünüze ihtiyacım var. Orijinal Windows 10 Pro lisanslı lenovo Yogabook cihazıma kendi içerisinde yer alan image ile format atmak istedim Ancak son aşamada temel bilgiler adı altında klavye ve dil seçimi bir pencere açıldı ve bir türlü geçemez oldum geri dönüş veriyor Ancak sürekli bir sorun oluştu hatası veriyor bu konu hakkında daha önce karşılaşan yada çözüm yolu bileniniz varmı acaba.

Ekli dosyalar

• IMG_2272.JPG
    IMG_2272.JPG
    1.8 MB · Görüntüleme: 742

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
Farklı bir iso dosyasından denermisin belki elindeki imaj dosyası sıkıntılıdır

Ablak.okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Destekleriniz için teşekkür ederim yalnış içerisindeki image silmek istemiyorum ilk kez böyle sorun ile karşılaşıyorum faklı çözümler bulmaya çalışacağım biraz araştırmam gerek herhal de

Desteğiniz için teşekkür ederim.

OSCARLIK_ADAM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış veya eksik dosya olabilir. Windows'u güvenilir bir siteden indirmenizi öneririm.

afatsumlug97

Asistan
Reaksiyon puanı
103
bunun içindeki imaj olduğunu sanmıyorum, bu format ekranı 1703 güncellemesinde çıkıyor ondan önceki versiyonlarda daha farklıydı diye hatırlıyorum, yani bilgisayarın kendi imajı yerine, mevcut güncelleme yüklü windowsun format kısmı olma ihtimali çok yüksek. ayrıca bu hatadan kurtulmak için iso ile formatlayıp, d ile recovery olan 20-25gb diskin son kısmı olan bölmeyi silmedikten sonra herhangi bir sıkıntı oluşmaz