Windows 10 Kurulu Bilgisayarımda Sanal Makine Çalışmıyor

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamlar.. Arkadaslar win 10 kurulu makinada kullanmak icin sanal pc varmı ? virtualbox calısmıyor win 10 da veya benim cihazda calısmadı Microsoft'un kendi sanal pc uygulamasınıda indirdim oda calısmadı

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Belki sisteminiz sanal makina için yetmiyordur. Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ne hata veriyor? Belki biostan sanal makine ayarını açmanız gerekiyordur.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Selamlar.. Arkadaslar win 10 kurulu makinada kullanmak icin sanal pc varmı ? virtualbox calısmıyor win 10 da veya benim cihazda calısmadı Microsoft'un kendi sanal pc uygulamasınıda indirdim oda calısmadı

biosdan intel sanallaştirma teknolojisini aktif hale getir.

Biosa gir >>> Intel virtualization technology 'i bul >>> Enable Yap >>> F10'a bas, Evet de >>> Sistem yeniden başlasın ve windows açılsın >>> Wirtual boş veya Wmvare Workistonu aç >>> Sanal makinayı başlat :D

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet simdi baktım bios tan kapalı gorunuyor tşkler fakat nasıl yapıcamı bilmiyorum :D
makina lenovo z5070 biosa girdim ve Intel virtualization technology buldum enabled yaptım fakat baska biseyler yazdı ekranda kademe kademe neler yapmam gerektiğini bilen varsa cok makbule gecicek arkadaslar

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
evet simdi baktım bios tan kapalı gorunuyor tşkler fakat nasıl yapıcamı bilmiyorum :D
makina lenovo z5070 biosa girdim ve Intel virtualization technology buldum enabled yaptım fakat baska biseyler yazdı ekranda kademe kademe neler yapmam gerektiğini bilen varsa cok makbule gecicek arkadaslar

intel virtualization technology'i enable yapacaksın ardından f10 basıp yes diycektin bu kadar basit . Fakat nasil bir yazı cikiyor resim cekermisin?

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
intel virtualization technology'i enable yapacaksın ardından f10 basıp yes diycektin bu kadar basit . Fakat nasil bir yazı cikiyor resim cekermisin?
Suan hallettim intel virtualization technology kısmını enable yaptım f10'a basarak kaydettim fakat hala
Oracle VM VirtualBox calısmıyor kurulurken kuruluyor fakat masa üstünde çift tıklayınca hic bir tepki yok sağ tık yonetici olarak calıstır dediğimdede hic bir tepki yok malesef :S sorun nedir acaba ?

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Suan hallettim intel virtualization technology kısmını enable yaptım f10'a basarak kaydettim fakat hala
Oracle VM VirtualBox calısmıyor kurulurken kuruluyor fakat masa üstünde çift tıklayınca hic bir tepki yok sağ tık yonetici olarak calıstır dediğimdede hic bir tepki yok malesef :S sorun nedir acaba ?

wmware workiston deneyin bi ondada olacakmı aynısı?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
benim 10 çalışıyordu cpuda sanallaştırma yok pentium d 820 2.80ghz...