Windows 10 Kurtarma Ortamı Bulunamadı.

ogizade

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı sıfırlayacağım fakat sıfırla dediğimde kurtarma ortamı yok diyor. Ben USB sürücüsüne kurtarma dosyasını oluşturdum fakat tekrar sıfırla diyorum gene ortam bulunamadı diyor. BIOS,Gelişmiş başlat seçeneğinden USB yi seçerek sistemi başlattım gene sıfırlamadı. Ortamı USB den silip tekrar oluşturdum tekrar denedim gene olmadı kafayı yemek üzereyim Allah için yardım edin yahu.. Okumadığım forum,blog kalmadı ama yok arkadaş..

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Recovery bölümü silinmiş yada bozulmuş olabilir böyle olunca yeniden temiz format gerekir.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Maalesef yaptım gene aynı hataları aldım. Olmadı..
Kurtarmayı denemeyin. Direk temiz kurulum yapın. Bilgisayarı USB'den başlatın. Tekrardan Windows yükleyin. Eski Windows dosyalarını da silmeyi unutmayın.

ogizade

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Maalesef yaptım gene aynı hataları aldım. Olmadı..
Kurtarmayı denemeyin. Direk temiz kurulum yapın. Bilgisayarı USB'den başlatın. Tekrardan Windows yükleyin. Eski Windows dosyalarını da silmeyi unutmayın.

Dediğiniz gibi yaptım. Rufus ile usb oluşturup bios dan başlattım gerisi gelmedi kapandı açıldı 3-4 sefer sonra tekrar normal hale aldım..

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Dediğiniz gibi yaptım. Rufus ile usb oluşturup bios dan başlattım gerisi gelmedi kapandı açıldı 3-4 sefer sonra tekrar normal hale aldım..
Peki Rufus ile yazarken disk biçimini doğru seçtiniz mi?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Eski sürüm kullandığım için mbr şeklinde seçtim
Masaüstüne erişebiliyorsanız şu yöntemi deneyin:
Rufus ile Windows'u USB diske yazın.
Yazarken şuna dikkat edin. CMD'yi yönetci olarak çalıştır deyip CMD'ye girin. Daha sonra "diskpart" yazıp enter deyin. Daha sonra "list disk" yazın enter deyin. Rufus ile yazarken buradaki format atacağınız disk biçimini seçip o şekilde yazın.

Bir de hata mesajı vs. alıyorsan buradan paylaş.

ogizade

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Eski sürüm kullandığım için mbr şeklinde seçtim
Masaüstüne erişebiliyorsanız şu yöntemi deneyin:
Rufus ile Windows'u USB diske yazın.
Yazarken şuna dikkat edin. CMD'yi yönetci olarak çalıştır deyip CMD'ye girin. Daha sonra "diskpart" yazıp enter deyin. Daha sonra "list disk" yazın enter deyin. Rufus ile yazarken buradaki format atacağınız disk biçimini seçip o şekilde yazın.

Bir de hata mesajı vs. alıyorsan buradan paylaş.

28119a3e9411522e271020258406328d.jpg
Bu sefer dil sekmesi açıldı dil,klavye seçtim buraya geliyor sonrasında geri atıyor resetliyor

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
28119a3e9411522e271020258406328d.jpg
Bu sefer dil sekmesi açıldı dil,klavye seçtim buraya geliyor sonrasında geri atıyor resetliyor
Biosu sıfırla daha sonra tarih ve saati ayarla. Ardından Windows yükle. Şuan işletim sistemi yüklü değil.

ogizade

Asistan
Reaksiyon puanı
25