_Tankçı_Baba_
Öğrenci
Arkadaşlar bilgisayara Windows 10 iso indirdim ama usb yok (var ama 8 gb değil).
Bu isoyu herhangi bir belleğe yazmadan boot edebilir miyim
ISO dosyasını sağ tık ile bağla derseniz setupdan yükseltme yapabilirsiniz.Arkadaşlar bilgisayara Windows 10 iso indirdim ama usb yok (var ama 8 gb değil).
ISO'nun içini bir klasöre çıkartın yani ISO'yu bağlayıp içini bir klasöre sürükleyin. Daha sonra Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız Shift+yeniden başlatma kombinasyonu ile kurtarma seçeneklerine gelin. Daha sonra komut istemini seçip yeniden başlatın. Komut istemi açılınca setup.exeyi açın açmak içinde attığınız konuma gidip setup yazıp enterlayınca sanki USB ya da DVD den boot etmiş gibi açılacak kurulum.Arkadaşlar bilgisayara Windows 10 iso indirdim ama usb yok (var ama 8 gb değil).
Discord'unuz var ise size bu yöntemde yardımcı olurum hatta sürücüleri bile beraber yükleyebiliriz Teamviewer üzerinden.Arkadaşlar bilgisayara Windows 10 iso indirdim ama usb yok (var ama 8 gb değil).
Yanıt için teşekkürler discorda gerek yokISO'nun içini bir klasöre çıkartın yani ISO'yu bağlayıp içini bir klasöre sürükleyin. Daha sonra Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız Shift+yeniden başlatma kombinasyonu ile kurtarma seçeneklerine gelin. Daha sonra komut istemini seçip yeniden başlatın. Komut istemi açılınca setup.exeyi açın açmak içinde attığınız konuma gidip setup yazıp enterlayınca sanki USB ya da DVD den boot etmiş gibi açılacak kurulum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Discord'unuz var ise size bu yöntemde yardımcı olurum hatta sürücüleri bile beraber yükleyebiliriz Teamviewer üzerinden.