Windows 10 Klavye Sorunu?

burakyanal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
Sorun şu dün gece rezervleri beklemeden kurdum 1 kaç saat sıkıntı yoktu sonra durduk yere Ç,J,K,L,M,P,O,I,U başlamaya başladı numlock sorunu sandım ama değil numlock açıyorum sayılar yazıyor ama numlock kapatınca harfler basmıyor devirmek üzereyim burası da çözemezse bunu Win8 e döneceğim lütfen yardımcı olun :closedeyes:

ozanbaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba... Aynı sorun bende de var ve bir çözüm bulamadım. Fn basılı tutunca harfler yazıyo ama bu bir çözüm değil. Nasıl yapalım???

ozanbaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben sorunuçözdüm. touch padi devre dışı bırakıp deneyin. driverlarını kaldırın. Eski touchpad driverı ile çalışıyor. olmazsa windowsun kendi touch pad driverı da işinizi görür.

konya28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yükledim laptopuma bende de aynı harfler çalışmıyor. Fn tuşuyla tüm tuşlar çalışıyor. lütfen acill çözüm...

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende en azından klavye doğru sadece ok tuşları ve touch pad scroll çalışmıyor... + Lenovo olarak görüyor 10 pişman edecek heralde...

konya28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konuda bilgisi olan yok mu? laptopa ek klavye bağlayınca bağladığım klavye çalışıyor, sorun laptubun kendi klavyesinde. lütfen yardım edin

konya28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Problemin kaynağı Windows 10 update aracılığıyla hatalı sürücü yüklemesi.Windows 10 da aygıt yöneticisinde fare ve işaretleme aygıtı bölümündeki ''Lenovo'' kelimesinin geçtği bir sürücü var.O sürücü yazılımıyla birlikte sistemden kaldırılıp sistem yeniden başlatıldığında problem çözülüyor.

kaynak:
http://aksuugur76.blogspot.com.tr/2015/08/casper-nirvana-ve-windows-10da-fn-tusu.html

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Problemin kaynağı Windows 10 update aracılığıyla hatalı sürücü yüklemesi.Windows 10 da aygıt yöneticisinde fare ve işaretleme aygıtı bölümündeki ''Lenovo'' kelimesinin geçtği bir sürücü var.O sürücü yazılımıyla birlikte sistemden kaldırılıp sistem yeniden başlatıldığında problem çözülüyor.

kaynak:
http://aksuugur76.blogspot.com.tr/2015/08/casper-nirvana-ve-windows-10da-fn-tusu.html
tekrar kuruluyor... her kaldırışta restarttan sonra geri geliyor... 4. millenium faciası is back...

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23

Hepsi bende olmasına rağmen sorun hala devam ediyor kafasına göre basıyor kafasına göre basmıyor iki klavye denedim ikisindede durum aynı (keyloger yedim sanmıştım) masaüstü kullanıyorum ondada durum aynı laptoplara has bi durum değil yani..

Yigenlerinde masaüstü pc sine lstb windows10 kurdum ondada bazen basıyor bazen basmıyor.. Bende de win 10 pro kalıcı etkinleştirilmiş sürümü var oda aynı çözüm bulan olursa paylaşırsa sevinirim..

Not:Bu windows 10 un zibilyon tane işletim sistemi içine eklenen spy tarzı bilgi toplama sisteminden kaynaklanmasın..!!!! birden aklıma geldi :) )

OtmsPrime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burada yazılan her şeyi denedim ama bir sonuç alamadım, hala bu sorunun bir çözümü yokmu? harici klavye ile sorun yok ama lapdop un kendi klavyesinde soldaki tuşların birine basınca aynı anda birden fazla harf yazıyor yada değişik fonksiyonlar gösteriyor

AloneMan [V]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkeze Merhaba sorun kronik olarak Win 10 sürümünlerinde devam etmektedir çözüm olarak bir bat dosyası yazdım bir exe çalıştırıyor,ve bunu ister başlangıca ekleyin sorun kökten çözülsün istersenizde masaüstünüze koyup tıklayabilirsiniz .

NOT:VERDİĞİM TXT DOSYASININ UZANTISINI klavye(2).bat olarak değiştirin.

Ekli dosyalar

universalist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benimde laptop ta Office programında klavye çalışıyor ama ağ ürün anahtarı girme ve Windows içinde herhangi bir ara ya bir şey yazmıyor

---- Mesajlar birleştirildi ----

Merhaba arkadaşlar benimde laptop ta Office programında klavye çalışıyor ama ağ ürün anahtarı girme ve Windows içinde herhangi bir ara ya bir şey yazmıyor
Acil yardım

Son düzenleme:

delidolu1adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Windows 10'da Notebook'unuzda veya Masaüstü Bilgisayar'ınızda dokunmatik ekran özelliği yoksa aşağıdaki ayarlara göz atmanızda fayda var. Dokunmatik ekran özelliği olmayan bir cihazda bu özellik açıksa klavyede A harfine bastığınızda farklı bir harfe vurgu yapabilir.

Ek olarak Bölge ve Klavye giriş dili tercihlerinizide kontrol etmenizde fayda var.

Bölge ve Klavye ayarları için şu yolu izleyin.
Başlat / Ayarlar / Zaman ve Dil / Bölge ve Dil

Dokunmatik (touchpad) özelliğini açmak yada kapatmak için şu yolu izleyin.

Başlat / Ayarlar / Cihazlar / Fare ve dokunmatik yüzey

Burada dokunmatik yüzey açıksa kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.