Niko Bellic
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 289
arkadaşlar windows 10 iso nasıl kurulur rufusa nasıl yazdırılır adım adım anlatırmısınız ?
arkadaşlar windows 10 iso nasıl kurulur rufusa nasıl yazdırılır adım adım anlatırmısınız ?
Hayır hocam win 10 isoyu taktığınız flasaha kurun pc açılırken bios ayarlamalarını yapın yeniden başlatın kuruluma o zaman giriyorsunuzen sonda indirme bitince win 10 otomatik kuruluyor mu?
yazdırmam gerekmiyor mu?
onuda anlatırmısınız veya videosu var mı onunHayır hocam win 10 isoyu taktığınız flasaha kurun pc açılırken bios ayarlamalarını yapın yeniden başlatın kuruluma o zaman giriyorsunuz
W10 kurlumunu mu bu arada iso indirmesi bu kadar hızlı olmaz iso toolu indirip flasaha kurdunuz mu programı flasha kurmayacaksınız programı açıcaksınız flashı seçeceksiniz w10 kurma yapacaksınız o yazacak flasahaonuda anlatırmısınız veya videosu var mı onun
hayır ilk önce adımlar nasıl öğrenip yapacağım ona göre zamanımı ayarlayacağımW10 kurlumunu mu bu arada iso indirmesi bu kadar hızlı olmaz iso toolu indirip flasaha kurdunuz mu
hayır ilk önce adımlar nasıl öğrenip yapacağım ona göre zamanımı ayarlayacağım
Yapman gereken herşey attığım video dahayır ilk önce adımlar nasıl öğrenip yapacağım ona göre zamanımı ayarlayacağım
c sürücüsüne mi kurayımMesaj otomatik birleştirildi:
Yapman gereken herşey attığım video da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapman gereken herşey attığım video da