Açılıyor Windows açılırken ki dönen şey varya laptop markası yazıyor ama masaüstüne girmiyor ondanBilgisayar bu menuden sonra işletim sistemine geçiyor mu? Yani açılıyor mu?
Bozuk olan Windows'a giriyor olabilirsin. İki Windows'u da denedin mi tek tek?Mesaj otomatik birleştirildi:
Açılıyor Windows açılırken ki dönen şey varya laptop markası yazıyor ama masaüstüne girmiyor ondan
sonra yine bu ekran baya bi yaptım 8 9 kere ama olmadı burdan sonra gene aynı ekran
EvetBozuk olan Windows'a giriyor olabilirsin. İki Windows'u da denedin mi tek tek?
Kardeş eğer önemli bilgilerin yoksa tekrar format at.L
Evet
Reis format atmak için gereken o windows hesap kullanıcı yerinde gelmiyor direk ilk açılırkenki dönen Windows çubuğu yerinden geri geliyor başka format yolu bilmiyorum biliyorsan lütfen yaz f2 ile fln varsaKardeş eğer önemli bilgilerin yoksa tekrar format at.
Bu sefer kurulum ekranında tüm diskleri sil ve ileriye bas. Yeni disk oluşturna. Kurulum ekranında kendi oluşuyor.
Bilgisayar markası modeli nedir?Reis format atmak için gereken o windows hesap kullanıcı yerinde gelmiyor direk ilk açılırkenki dönen Windows çubuğu yerinden geri geliyor başka format yolu bilmiyorum biliyorsan lütfen yaz f2 ile fln varsa
Packard bell modelini HD model name demi eğer o ise WDC WD1200BEVS-22USTOBilgisaya
Kardeş bilgisayarı tamamen kapalı olduğundan emin ol. USB'yi tak. Açma tuşuba bas ve sürekli F8 tuşuna bas.Packard bell modelini bilmiyorum malesef
USB de Windows yüklü olacak demiKardeş bilgisayarı tamamen kapalı olduğundan emin ol. USB'yi tak. Açma tuşuba bas ve sürekli F8 tuşuna bas.
Önceden nasıl format attın?USB de Windows yüklü olacak demi
Windows hesap çık oradan yeniden başlat ile shifte başlı tut oradan seçimini yap ileÖnceden nasıl format attın?
Yani USB ile mi attn? Gelişmiş başlangıcı açtın oradan USB'yi mi seçtin yani?Windows hesap çık oradan yeniden başlat ile shifte başlı tut oradan seçimini yap ile
hayır fabrika ayarlarına sıfırla yapmışYani USB ile mi attn? Gelişmiş başlangıcı açtın oradan USB'yi mi seçtin yani?
Tamam kardeş. O zaman iki tane Windows çıkıyor ya. Oradan da sıfırlama yapabilirsin.hayır fabrika ayarlarına sıfırla yapmış
Dedim sana satenAdmin çözdüm konuyu kapata bilirsin nasıl yapıldığını anlatıyım bu ekran varken altta varsayılan o değistirin var oraya mpuseu götürmeniz gerekiyor götürünce sistem hatası diyeceksiniz 2 kez sonra zaten format ekranı açılıyor oradan hepsini sil ile tekrar format atmanız gerekiyor (yerel indirmeyi seçin format atarken) ve artık hazır