ARCANDY
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,749
Test etmek için İnsider'a üye olup yükledim, ama nasıl geri sürüme döneceğim bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
Microsoft hesabını kapatırsanız Insider Preview sürümler güncelleme olarak gelmez.Test etmek için İnsider'a üye olup yükledim, ama nasıl geri sürüme döneceğim bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?Ekli dosyayı görüntüle 115580
Peki nasıl windows insider sürümünden çıkacağım?Microsoft hesabını kapatırsanız Insider Preview sürümler güncelleme olarak gelmez.
Bende yok.Ayarlar> Güncelleme ve güvenlik kısmında en altta windwos insider programı var eskiden burda insider dan çıkış vardı. Ben çıkmıştım şu an normal güncellemeleri alıyorum bir bak istersen.
Ekli dosyayı görüntüle 115595
Malasef oraya bakmıştım ama işe yaramadı.Windows 10 için Insider sürümlerini almayı durdurma
Windows Insider Programı'ndan nasıl ayrılacağınızı ve Insider Preview sürümlerini almayı nasıl durduracağınızı öğrenin.support.microsoft.com
Burası yardımcı oluyormu bir bakarmısın.
Şunu da atacaktım site çöktü bende şimdi atıyorumLeave the Windows Insider Program
Windows Insiders help shape the future of Windows. But if you wish to stop getting emails and Windows Insider Preview Builds from us, you can leave the program.insider.windows.com
Mediacreationtool deniyorum umarım olur.Leave the Windows Insider Program
Windows Insiders help shape the future of Windows. But if you wish to stop getting emails and Windows Insider Preview Builds from us, you can leave the program.insider.windows.comMesaj otomatik birleştirildi:
Şunu da atacaktım site çöktü bende şimdi atıyorum
How do I leave the Windows Insider Program?
I don't know what happened.. First it wouldn't download the updated drivers for sound. Then my computer stopped having sound. Then it stopped playing videos, and I mean anything on twitter, facebookanswers.microsoft.com
Buradaki bilgilerde işinize yarayabilir.
Mediacreationtool deniyorum umarım olur.
Denemediğim yöntem kalmadı, internette bunu buldum deniyorum.Hesabınızı sıfırlama gibi bir düşünceniz mi var acaba? Eğer fikriniz buysa aynı hesapla giriş yaptığınız sürece bir şey değişeceğini sanmam kaydı silmeniz gerekir diye düşünüyorum ayrıca yukardakileri denediniz mi acaba denemden önce yükseltme, format veya sıfırlama bence yapmayın ama yeni bir hesap açma fikriniz varsa siz bilirsiniz bir şey diyemem.
Windows kurmak kesin çözüm ama Insider Preview sürüme güncelleme yapmadıysa buna gerek yok. Windows Update'i kapamanız yeterli.Mediacreationtool deniyorum umarım olur.
Denemediğim yöntem kalmadı, internette bunu buldum deniyorum.
Teşekkürler.Anladım, çözüme kavuşur umarım sorununuz internetten okuduğum kadarıyla çoğu kişi kapatırken zorlanmış insider’ı neden böyle bir şey yapıp insanları uğraştırıyorlar anlamış değilim. Kolay gelsin.
Teşekkürler ama giden gitmiştir.Windows kurmak kesin çözüm ama Insider Preview sürüme güncelleme yapmadıysa buna gerek yok. Windows Update'i kapamanız yeterli.