Soru windows 10 indirme ve lisans anahtarı

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
selam herkeze. ben ilk çıktığı zamanlar da windows 10 home taşınabilir işletim siatemi aldım. pc ye format attığmda güncelleme yapıyor fakat tam güncelleme olmuyor. windows 10 güncelleme yardımcısı kurup. o otomatikman güncelliyor benim soruma gelirsek. windowsun kendi sitesinden windows 10 indirip rufus ile usb belleğe yazdıktan sonra. elimdeki lisans anahtarını kullanabilirmiyim. aynı lisan anahtarı onda da geçerli mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizden net bir bilgi almadan. kuruluma başlamal istemiyorum.

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,634
Şimdi Microsoftun sitesinden Windows 10 indirip kurulum yaparken, sendeki lisans anahtarı hangi versiyonu içinse onu kurulum sırasında seçmen gerekir. Ve sendeki lisans anahtarını kullanabilirsin.

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Şimdi Microsoftun sitesinden Windows 10 indirip kurulum yaparken, sendeki lisans anahtarı hangi versiyonu içinse onu kurulum sırasında seçmen gerekir. Ve sendeki lisans anahtarını kullanabilirsin.
bendeki işletim sisteminin versiyonunu nasıl öğrenebilirim

versiyon derken 32 bit veya 64 bit mi

Son düzenleme:

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,269
bendeki işletim sisteminin versiyonunu nasıl öğrenebilirim

versiyon derken 32 bit veya 64 bit mi

Burada sürümler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sürümünü ögrenmek için ise Windows tuşu+r yazıp entera basın, çıkan ekrana winver yazıp entera basın. Çıkan ekranda kullandığınız sürüm ile ilgili detayları bulabilirsiniz.

Bunu yapamıyorsanız key i nereden aldıysanız satınalma geçmişinden versiyonu ögrenebilirsiniz.