Windows 10 Hoş geldiniz Ekranı Bulanık Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan garb02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
Ekran bulanık değil yanlış bilgi vermeyin !

Welcome ''Hoş geldiniz'' Ekranında fotoğraf bulanık.

Önceden bulanık değildi, telif hakkından dolayı mı bulanık onu çözemedim ? İnternet'ten crack buldum, Welcome ekranında bulanık görünmüyordu resim görünüyordu. Taa ki yeni güncelleme etkisiz kalana kadar.

Not: Şimdi crack dediğim Regedit kodunu yamalattırıyordum ! Demek istediğim Crack windows 10 etkinleştirme ve lisanslama değil ! Zaten Lisanslı Bilgisayarım

Demek istediğim resim şu:

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Ekran bulanık değil yanlış bilgi vermeyin !

Welcome ''Hoş geldiniz'' Ekranında fotoğraf bulanık.

Önceden bulanık değildi, telif hakkından dolayı mı bulanık onu çözemedim ? İnternet'ten crack buldum, Welcome ekranında bulanık görünmüyordu resim görünüyordu. Taa ki yeni güncelleme etkisiz kalana kadar.

Not: Şimdi crack dediğim Regedit kodunu yamalattırıyordum ! Demek istediğim Crack windows 10 etkinleştirme ve lisanslama değil ! Zaten Lisanslı Bilgisayarım

Demek istediğim resim şu:

1803 ve üzerinde böyle diye biliyorum bir sorun yok artık böyle Windows 10.

Son düzenleme:

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
1903 ve üzerinde böyle diye biliyorum bir sorun yok artık böyle Windows 10.

Bütün ayarlarını denedim şu an sürüm 2004, saydamı açtım kapadım denedim alakası yok. Üstelik bunları denerken PC'imi yeniden başlattım.

Crack içini açtım regedit düzenle den manuel bakayım dedim o dosya sürümden dolayı yok. crackdekini aynısını yaptım 1 yapıp yeniden başlattım olmadı

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Bütün ayarlarını denedim şu an sürüm 2004, saydamı açtım kapadım denedim alakası yok. Üstelik bunları denerken PC'imi yeniden başlattım.
Kilit ekranının mozaik olmasından bahsediyorsanız sorun yok anlayın artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Crack içini açtım regedit düzenle den manuel bakayım dedim o dosya sürümden dolayı yok. crackdekini aynısını yaptım 1 yapıp yeniden başlattım olmadı
Görünümü öyle oldu sorun yok. Boşa bir şeyler yapmayın.

Son düzenleme: