• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 10 Home İçin Program Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arzru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arzru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Win10 kullanıyorum daha yeni aldım bilgisayarı ve program yüklücem bilgisayara işte linkteki programlar ve daha fazlasını eskiden kullanmıştım amaaan diyip yüklemiştim hepsini. Şu an oyun oynuyorum. Linke de bakarak bana programları önerir misiniz?
Notes.io | Online Notes Services

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Aman diyip program mı yüklenir? Standart bir ev kullanıcıyssanız eğer o listede yükleyebileceğiniz iki program var. Winrar ve Office Programı

arzru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aman diyip program mı yüklenir? Standart bir ev kullanıcıyssanız eğer o listede yükleyebileceğiniz iki program var. Winrar ve Office Programı
Standart ev kullanıcısı değilim yoğun olarak oyun oynuyorum bilişim öğrencisiyim adobe cs5 office visual studio winrar vs şuan zaten yüklü bunun dışında listeden neleri yüklemeliyim

murat0144

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım :D Antivirüs ve bakım programının dışında hangi programa ihtiyacın varsa onu kuracaksın fazladan kurulan programlar sisteme yük bindirir.

Full_HD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Aimp
Foxit Reader
CPU Z
IDM
Java
K-Lite Codec Pack
Nero
Notepad++
Office
uTorrent
Winrar

bunlar olmazsa olmazlar -bana göre-.

Onun dışında oyuncu iseniz, Fraps veya Bandicam olabilir ekstra olarak.