Akif_052
Öğrenci
Merhaba arkadalar benim bilgisayarım önceden windows 7 idi.Ama 3 gün önce bilgisayarımı windows 10 yaptım.O günden HDMİ kablosunun televizyona bağlıyorum görüntü var ama ses yok.Driver falan varsa link verin indireyim çok acil plz
Bilgisayar modeli nedir?Merhaba arkadalar benim bilgisayarım önceden windows 7 idi.Ama 3 gün önce bilgisayarımı windows 10 yaptım.O günden HDMİ kablosunun televizyona bağlıyorum görüntü var ama ses yok.Driver falan varsa link verin indireyim çok acil plz
Bilgisayar modeli nedir?Merhaba arkadalar benim bilgisayarım önceden windows 7 idi.Ama 3 gün önce bilgisayarımı windows 10 yaptım.O günden HDMİ kablosunun televizyona bağlıyorum görüntü var ama ses yok.Driver falan varsa link verin indireyim çok acil plz
Acer AspireBilgisayar modeli nedir?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bilgisayar modeli nedir?
Tam modeli lazım.Acer Aspire
Herhangi bir HDMI sürücüsü ne yazıkki bulamadım. Ekran kartı modeline göre sürücü güncellemesi yaparsanız belki probleminiz çözülür.Aspire E5-571
sorun da o işte varsayılan yapmak olmuyorSes tv den gelmiyorsa; kayıttan yürtme aygıtlarından Tv yi varsayılan aygıt yapmanız gerekir
Aga benim internet o kadar da iyi değil 442 mb indimek geç olabilir denedim ben de ama yeniden durdurdumAcer’in sitesinden sitesinden ses sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Ürün Destek