Windows 10 güncelleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusuf302
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yusuf302

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarım güncellenirken 0xc1900208 hatasını yada ekran görüntüsünde belirttiğim hatayı veriyor.Acilen bir çözüm önerebilir misiniz?(Bu arada Ekran görüntüsünde yazan DeepFreeze'i bilgisayarıma en son 3 yıl önce kurmuştum sonrada kaldırmıştım)
Sorun (2).png

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Deep Freeze uygulamasının güncel versiyonunu kurun daha sonra IOBit uninstaller uygulamasından kaldırın. Tekrar kurmanızın sebebi ise bahsettiğim uygulamanın deep freeze uygulamasının tüm içeriğine ulaşması içindir. Bunlar Program Files altındakilerden, Regedit anahtarlarına kadar.

Yusuf302

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Deep Freeze uygulamasının güncel versiyonunu kurun daha sonra IOBit uninstaller uygulamasından kaldırın. Tekrar kurmanızın sebebi ise bahsettiğim uygulamanın deep freeze uygulamasının tüm içeriğine ulaşması içindir. Bunlar Program Files altındakilerden, Regedit anahtarlarına kadar.
DeepFreeze setup'a basınca this install program cannot determine product version information hatası geliyor.Anlamadım?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Bilgisayarım güncellenirken 0xc1900208 hatasını yada ekran görüntüsünde belirttiğim hatayı veriyor.Acilen bir çözüm önerebilir misiniz?(Bu arada Ekran görüntüsünde yazan DeepFreeze'i bilgisayarıma en son 3 yıl önce kurmuştum sonrada kaldırmıştım)Ekli dosyayı görüntüle 32274
Merhaba;

https://forum.shiftdelete.net/threads/rehber-silinmis-programlarin-kalintilarini-silme.530900/

Bu rehber yardımıyla kalıntıları silebilirsiniz.