Başlatı açıp çalıştır yazın ve çıkan bölüme %temp% yazıp enter tusuna basın. Açılacak olan klasörün içerisinde ne varsa silin.Her iki dakikada bir bu hatayı alıyorum. Windows 10 kullanıyorum. Birkaç makale okudum çözmek için ama çözemedim.
Güncel bir yöntemi vardır belki? Çözümü bilen var mı arkadaşlar?
Ekli dosyayı görüntüle 32717
Merhaba.Her iki dakikada bir bu hatayı alıyorum. Windows 10 kullanıyorum. Birkaç makale okudum çözmek için ama çözemedim.
Güncel bir yöntemi vardır belki? Çözümü bilen var mı arkadaşlar?
Ekli dosyayı görüntüle 32717
Dosyayı konumuna göre bulup VirusTotal'de taratıp, linki buraya atar mısınız?Merhaba shiftdelete ailesi. Herkese selamlar olsun. İşletim sistemim: windows10 ver1709. Edindiğim windows 10, win8.1 i update etmem sonucu kurulmuş oldu. Donanımla ilgili bir durum olmadığı için yazmaya gerek yok bence.
Size Bitcoin zararlısı bulaşmış gibi görünüyor. Malwarebytes bir şey buldu mu? Bulduysa ve dosyalar karantinadaysa "Trojan.BitCoinMiner" adında bir zararlı bulup bulmadığını kontrol edin.hocam "a.vbs" dosyasını arattığımda sonuç bu
Ekli dosyayı görüntüle 33178
Ekli dosyayı görüntüle 33181
"80070002 hatası" diye arattırdığımda update ile ilgili bazı çözümler çıkıyor ama update kapalı bende. bu ethash klasörü nedir acaba? hata ile bir ilgisi olaiblir mi? 5.28 gb boyutu var.
YouTube'da böyle bir çözüm paylaşılmış:yok hocam zararlı bir tespit bulamadı. başka Malware programlarıyla taratmak gerek sanırım.