5 numarayı denedim prtsc tuşuna basarak görüntü alamadım ne yapmam lazımYukarıda belirtmiş olduğum "Eğer üçüncü taraf antivirüs yazılımı kullanıyorsanız ..." ve "Arka planda çalışan programları kontrol edin..." önerilerini kontrol etmenin en kolay yolu bilgisayarı güvenli modda başlatıp kontrol etmektir. Şu şekilde yapabilirsin:
Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Gelişmiş Başlangıç > Şimdi yeniden başlat > Sorun gider > Gelişmiş seçenekler > Diğer kurtarma seçenekleri > Başlangıç ayarları > Yeniden başlat >
(4) Enable safe mode veya (5) Enable safe mode with networking
seçeneğini seçin ve bilgisayarın yeniden başlamasını bekleyin. Ekran görüntüsü alıp kayıt edilip edilmediğini kontrol edin.
Bilgisayarı yeniden başlattığında veya bilgisayarı kapatıp açtığında bilgisayar güvenli moddan çıkacaktır.
taskkill /f /im explorer.exe
timeout /t 2 /nobreak >nul
if not exist "%UserProfile%\Pictures\Screenshots" mkdir "%UserProfile%\Pictures\Screenshots"
reg add "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders" /v "{B7BEDE81-DF94-4682-A7D8-57A52620B86F}" /t REG_EXPAND_SZ /d %%USERPROFILE%%"\Pictures\Screenshots" /f
attrib +r -s -h "%USERPROFILE%\Pictures\Screenshots" /S /D
timeout /t 1 /nobreak >nul
start explorer.exe
Windows 10Windows Ara
winver
sürüm bilgisi paylaşır mısın?
My Pictures normaldedediğiniz gibi yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptım