Windows 10 DONMA (KİLİTLENME)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nafffer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nafffer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler, bayanlar benim bilgisayarım da son 2 3 aydır belki daha fazladır bu sorunla karşılaşıyorum. Bilgisayarım toplama gamer kasasıdır. AMD işlemci 4.70Ghz,32 GB ram ,NVIDIA Geforce GTX 980 tum guncellemerı son surumune kadar yaptım .
Sorunum ise şu pc herhangi bir oyunu csgo, lol olsun kullanırken bir anda ekran donuyor ve pc kullanamıyorum herhangi bır komutla donma gecmıyor
ancak Pc'ye rest attığımda kullanabiliyorum , benım kendı dusuncem hardısklerde sorun var ama 2 tane hardıskım olduğundan bırı 500 gb dıgeri 2 tb, 500 gb olanda wındosw 10 yuklu ben herdısktedede denedım C hardiskınde de D hardiskınde de aynı sorun ıkısınde de olunca belkı hardıskte sorun yoktur dıye ılk bır sızınıde fıkrınızı almak ıstıyorum yardımlarınız için şimdiden sağolun.

By Devvil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Isı değerlerine bakabiliyorsan onlara bak işlemci ve soğutucu arasında temas problemi olabilir.
Son yaptığın bi değişiklik (donanım veya yazılım) varsa ondan olabilir.

Nafffer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Isı değerlerine bakabiliyorsan onlara bak işlemci ve soğutucu arasında temas problemi olabilir.
Son yaptığın bi değişiklik (donanım veya yazılım) varsa ondan olabilir.
Hocam format attım bir kac kere aynı şey tekrar oldu işlemciyle soğutucu arasındaki temasa da baktım bir sıkıntı yok temaslık vs gibi

By Devvil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Overclock (Hız Aşırtma) yaptıysanız (windows üzerinden ekran kartına yazılımsal da olabilir) ondan kaynaklı olabilir.
Normal durumda sıcaklık değerlerine baktınız mı?
Oyundayken fan/fanlar olması gerektiği gibi çalışıyor mu?
Son olarak ekran kartı sürücüsünü masaüstüne indirin
Display Driver Uninstaller kurup
interneti bilgisayardan kapatın
bilgisayarınızı güvenli mod olarak yeniden başlatıp Display Driver Uninstaller programını çalıştırın
Nvidia Sürücüsünü temizleyin ve temizlendikten sonra normal modda yeniden başlayacak interneti açmadan Nvidia sürücüsünü tekrar kurup deneyin.

Programın adresi

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Sınama amaçlı bilgisayarına takabileceğin başka ekran kartı varsa bir süre o ekran kartıyla bilgisayarı kullan.