TheMedusa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
Windows 10 dan geçebilir miyim sistemim dizüstü
Pentium 1.6 ghz
4gb RAM
İntel HD graphics
Pentium 1.6 ghz
4gb RAM
İntel HD graphics
Evet?Windows 10 dan geçebilir miyim sistemim dizüstü
Pentium 1.6 ghz
4gb RAM
İntel HD graphics
Tabi ki,bu sistemle Windows 10'da durmak hata olur zaten,HDD varsa zaten hiç çekilmez,o sisteme bir GNU/Linux dağıtımı seçme,kurma vb. İşlemler için şu rehbere bakabilirsiniz.Windows 10 dan geçebilir miyim sistemim dizüstü
Pentium 1.6 ghz
4gb RAM
İntel HD graphics
forum.shiftdelete.net
Evet. Geçebilirsin. Sana önereceğim bazı dağıtımlar:Windows 10 dan geçebilir miyim sistemim dizüstü
Pentium 1.6 ghz
4gb RAM
İntel HD graphics
Ben zaten Zorin OS'u pek sevmem açıkçası,özgür yazılıma aykırı hareketleri var.Mint öneririm. ZorinOS'u kullanamadım ben nedense. Sıkıntı yaşadım.
128 gb ssd varTabi ki,bu sistemle Windows 10'da durmak hata olur zaten,HDD varsa zaten hiç çekilmez,o sisteme bir GNU/Linux dağıtımı seçme,kurma vb. İşlemler için şu rehbere bakabilirsiniz.
![]()
[REHBER]Düşük sistemler için GNU/Linux dağıtımı seçme,kurma ve yapılması gereken işlemler
Merhabalar,az önce forumdaki @Rchive adlı üyenin isteği üzerine böyle bir konu açmayı uygun gördüm,şimdi size düşük sistemler vb. için hangi GNU/Linux dağıtımını seçmeliyiz onu anlatacağım. 1.Lubuntu Önereceğim en hafif dağıtımın bu olduğunu düşünüyorum,gayet kararlı ve stabildir ve...forum.shiftdelete.net
Evet,dönebilirsin.128 gb ssd var
Mesaj otomatik birleştirildi:
beğenmezsem birdaha win 10 a dönebilirmiyim
hiç kasma donma yapmıyorBu sistemle Win 10 kullanmak işkence olur, geçmeni öneririm.
bir yerden seri no felan almalı mıyımEvet,dönebilirsin.
Evet. Geçebilirsin. Sana önereceğim bazı dağıtımlar:
Zorin OS Lite:
Linux Mint Xfce:
Mac olan derken bu benim Cinnamon'a yüklediğim MacOS Big Sur temasından mı bahsediyorsun?hiç kasma donma yapmıyor
bir yerden seri no felan almalı mıyım
ben şu mac olanı kullanmak istiyorum
evt oMac olan derken bu benim Cinnamon'a yüklediğim MacOS Big Sur temasından mı bahsediyorsun?
seri no felan lazım olur mu bir daha win 10 a dönmem içinhiç kasma donma yapmıyor
bir yerden seri no felan almalı mıyım
ben şu mac olanı kullanmak istiyorum
Windows anahtarları anakarta gömüldüğü için daha önce Windows 10'u bilgisayarında aktif ettiysen sormayacaktır bile,direkt kurar.seri no felan lazım olur mu bir daha win 10 a dönmem için
benim ne yapmam lazım şimdiLinux Mint Cinnamon'da yada Cinnamon kullanan OS'larda çalışır,Cinnamon biraz diğer DE'lere göre ağır ama iş görür,iyi kullanmalar.![]()
Ramkafasi/CinnamonMacOSBigsurtemakurucu
Cinnamon için hızlandırılmış MacOS Big Sur tema kurucusu. - Ramkafasi/CinnamonMacOSBigsurtemakurucugithub.com
ben bu pc yi kendim kurmadım bize kurulu ve win 10 açık geldiWindows anahtarları anakarta gömüldüğü için daha önce Windows 10'u bilgisayarında aktif ettiysen sormayacaktır bile,direkt kurar.
meselaEğer Windows gerektiren programlar kullanmıyorsanız geçin.
Tamamdır,bir daha Windows 10 anahtar sormaz o zaman,kurabilirsin.ben bu pc yi kendim kurmadım bize kurulu ve win 10 açık geldi
bunları kurmam yeterli mi pc yeWindows anahtarları anakarta gömüldüğü için daha önce Windows 10'u bilgisayarında aktif ettiysen sormayacaktır bile,direkt kurar.
Hangi programları kullanıyorsun?mesela
discord babam arada bi bankaya giriyor e devlet felanHangi programları kullanıyorsun?
Windows 10 kurulumu için USB belleği hazırlayıp direkt kurabilirsiniz,anahtar soracağını sanmam,isterseniz Windows 10'a hızlıca dönebilirsiniz.bunları kurmam yeterli mi pc ye
tmm ben linux için sordumWindows 10 kurulumu için USB belleği hazırlayıp direkt kurabilirsiniz,anahtar soracağını sanmam,isterseniz Windows 10'a hızlıca dönebilirsiniz.
E-Devlet program değil ki. Hangi oyunları oynuyorsun peki?discord babam arada bi bankaya giriyor e devlet felan
O zaman sizin bir GNU/Linux dağıtımına geçmeniz iyi olur, istediğiniz şeyleri bunlarda da yapabilirsiniz. Yapmanız gereken işlemleri şurada anlattım:discord babam arada bi bankaya giriyor e devlet felan
forum.shiftdelete.net
oyun oynamıyorum işte bi chrome discord olsa yeter bide zoomE-Devlet program değil ki. Hangi oyunları oynuyorsun peki?
Discord'un Linux desteği var.
Genel olarak zaten açık kaynak kodlu ve özgür bir yazılım sizden niye lisans istesin ki?t
tmm ben linux için sordum
çook teşekkür ederimO zaman sizin bir GNU/Linux dağıtımına geçmeniz iyi olur, istediğiniz şeyleri bunlarda da yapabilirsiniz. Yapmanız gereken işlemleri şurada anlattım:
![]()
[REHBER]Düşük sistemler için GNU/Linux dağıtımı seçme,kurma ve yapılması gereken işlemler
Merhabalar,az önce forumdaki @Rchive adlı üyenin isteği üzerine böyle bir konu açmayı uygun gördüm,şimdi size düşük sistemler vb. için hangi GNU/Linux dağıtımını seçmeliyiz onu anlatacağım. 1.Lubuntu Önereceğim en hafif dağıtımın bu olduğunu düşünüyorum,gayet kararlı ve stabildir ve...forum.shiftdelete.net