Yardım Windows 10 Da Dosya Kurulumu Dosya Icerisinde .Exe Gözükmemesi

HanTalay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, dosya kurulumu gerçekleştiricektim ama kurulumu yaparken dosyanın içerisini seçme kısmında dosyanın içerisi boş gözüküyor kurulum yerindeki göz atma ksımından bakınca ama bilgisayırım kısmından dosyaya girince içerisindekiler gözüküyor bu genel anlamda kurulum yaparken gözükmüyor birden fazla deneme yaptım ama anlayamadım nedeni ve çözümü nedir uzun zamandır araştırıyorum ama bulamadım.

Ekli dosyalar

• Desktop Screenshot 2021.05.26 - 16.05.14.68 (2).png
    Desktop Screenshot 2021.05.26 - 16.05.14.68 (2).png
    280.1 KB · Görüntüleme: 75

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Merhaba, dosya kurulumu gerçekleştiricektim ama kurulumu yaparken dosyanın içerisini seçme kısmında dosyanın içerisi boş gözüküyor kurulum yerindeki göz atma ksımından bakınca ama bilgisayırım kısmından dosyaya girince içerisindekiler gözüküyor bu genel anlamda kurulum yaparken gözükmüyor birden fazla deneme yaptım ama anlayamadım nedeni ve çözümü nedir uzun zamandır araştırıyorum ama bulamadım.
Kurulu zaten epic games ten girin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrca o sadece dosyaları seçmenize yarıyor exe vs zaten görünmez

HanTalay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok ekstra yama kurulumu yapıcam dosyanın icerisindekileri görmüyor sadece dosyayı gösteriyor seceneklerde onu demek istiyorum
Kurulu zaten epic games ten girin

Ayrca o sadece dosyaları seçmenize yarıyor exe vs zaten görünmez
dosya icersindekileri gösteriyor normalde bende ki problem göstermemesi.

.

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Dosyayı seçin sadece

Normaldede o kısımda göstermiyor exe fln

ya da yeni dosya oluşturun yamayı oraya kurun oradaki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere manuel atın bahsettiğiniz şey dosya seçmek için kullanılıyor

HanTalay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dosyayı seçin sadece

Normaldede o kısımda göstermiyor exe fln

ya da yeni dosya oluşturun yamayı oraya kurun oradaki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere manuel atın bahsettiğiniz şey dosya seçmek için kullanılıyor
dosya icerisinde exe yi görmediginden kurulumu gercekleştirmiyor.Ama normalde var dosyanın icerisinde exe ( EKSTRA GÖRSEL EKLEDİM)

Ekli dosyalar

• Desktop Screenshot 2021.05.26 - 16.43.35.55 (2).png
    Desktop Screenshot 2021.05.26 - 16.43.35.55 (2).png
    224.3 KB · Görüntüleme: 66