smmby
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhaba arkadaşlar windows10 da aynı uygulamayı aynı anda açma nasıl yapılabilir?
evet aynı uygulamadan en az 2 tane açmak istiyorumtam olarak anlayamadım. Aynı uygulamayı 2 defa mı açmak istiyorsun. Biraz açıklarsan yardımcı olabilirim.
Sağ tık > Aç yolunu izleyebilirsin.evet aynı uygulamadan en az 2 tane açmak istiyorum
bu şekilde yapınca zaten açık olan uygulamayı gösteriyor yenisini açmıyoruygulama masaüstünde ise 1 defa aç sonra alta al sonra uygulamanın simgesine yine tıkla ve aç. Eğer uygulamayı alta alamıyorsan ALT+TAB tuş kombinasyonunu kullanarak alta al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mümkünse benim sorunuma da yardımcı olabilecek biri var mı? Profilime girerek bakabilirsiniz.
bu şekilde yapınca zaten açık olan uygulamayı gösteriyor yenisini açmıyorSağ tık > Aç yolunu izleyebilirsin.
Öyle birşey olduğunu zannetmiyorum.bu şekilde yapınca zaten açık olan uygulamayı gösteriyor yenisini açmıyor
bu şekilde yapınca zaten açık olan uygulamayı gösteriyor yenisini açmıyor
uygulamanın adı önemli değil önemli olan win10 sürümü 2004 benceuygulamanın adı ne
@echo offbende de aynısı oluyor adam haklı. sağ tıklayıp açınca da olmuyor alta alıp uygulamaya tıklayınca da olmuyor. Sadece belirli uygulamalarda bu yöntemler işe yarıyor. Mesela dosya gezgini yada Chorome.
şöyle düşün 1 dosya indirici var converterli şekilde aynı anda 2 adet olsa 2 kat indirir internet hızıla download şeklinde değil yani internet hızına bağlı değilbirşey soracağım. aynı uygulamayı 2 defa açarak ne yapmayı düşünüyorsun. hadi google yada dosya gezginini 2 defa açarsın bi işin vardır ama bilemedim yani 1 defa açmak yetmiyor mu
biriniz gerçekten benim profilime gidip sorunuma bakabilir mi sorunum çok acil
Evet öyle birşey de vardı ama bunun için bu kadar ben uğraşmam. Ama gerçekten başka bir çözümü yoksa yapılabilir. Bence dosya indiriciden 2 tane indir sonra sırayla aç daha mantıklı.benim dediğim gibi yaparsan her uygulama ikici kez açılır
ben sadece fikrimi söyledim yapıp yapmamak ona kalmış 2miz de aynı kişiye yardımcı olmaya çalışıyoruz aramızda gerginlik olmasının bir manası yok. evet yardım isteyen o senin de benim de yardım etmeye çalıştığımız kişi o. bunda bir sorun yok. sadece fikrimi söyledim. yapıp yapmamak ona kalmış zaten. sen neden bunu sorun ediyorsun onu anlayamadımonun adına mı karar veriyorsun? yardım isteyen oydu, yardım etmeye çalıştığım oydu, yapmayacağını söyleyen sensin, çok acayip
malesef denedim ama olmadı aynı uygulamayı açıyor halihazırda sistemde çalışanbenim dediğim gibi yaparsan her uygulama ikinci kez açılır
hayırproblem değil. ben de hatalıydım. yanlış anlaşılabileceğini düşünmeliydim.
smmby sorununu çözebildik mi.
Bence hangi uygulamayı açmak istiyorsan ona yoğunlaşalım.malesef denedim ama olmadı aynı uygulamayı açıyor halihazırda sistemde çalışan
tuneskit spotfy music converterBence hangi uygulamayı açmak istiyorsan ona yoğunlaşalım.
Bu arada, ileri derecede nezaket sahibi insanların arasında olduğumuzu görmek, bizleri de motive ediyor. ?